KORINTIJANS DRMA KRIZA: Fortaleza se vraća na pobedničku stazu?

O. M.

14. 09. 2023. u 10:49

U 23. kolu brazilske Serije A Fortaleza dočekuje Korintijans. Utakmica je na programu u ponoć na stadionu "Kastelao".

КОРИНТИЈАНС ДРМА КРИЗА: Форталеза се враћа на победничку стазу?

Foto: Profimedia

Domaćin je osmi na tabeli sa 32 boda, šest više od današnjeg prtivnika koji je na 14. poziciji.

U poslednjoj takmičarskoj utakmici, Fortaleza je izgubila od Fluminensea u gostima sa 1:0. Imali su svoje šanse za pobedu, koje nije iskoristio, a jedini gol na meču primio je u nadoknadi vremena. Tim porazom prekinut je niz od pet pobeda. U četvrtfinalu Kopa Sudamerikane eliminisali su Ameriku Mineiro (3:1 i 2:1) a u borbi za finale očekuje ih novi susret sa Korintijansom.

Trener domaće ekipe Huan Pablo Vojvoda za naredni meč neće moći da računa na povređene Herkulesa i Pedra Rošu, dok će mu svi ostali igrači biti na raspolaganju. 

U poslednjoj utakmici, Korintijans je na svom terenu odigrao bez golova sa Palmeirasom. U poslednjih šest takmičarskih mečeva zabeležili su samo jednu pobedu, uz tri remija i dva poraza. U Kopa Sudamerikani eliminisali Estudijantes posle boljeg zvođenja jedanaesteraca. 

Trener Korintijansa Vanderlej Luksemburgo neće moći da računa na Majkona zbog suspenzije, dok će Fagner, Leo Natel, Paulinjo i Roni biti nedostupni zbog povrede. Svi ostali igrači spremno dočekuju  prvi od tri predstojeća susreta sa Fortalezom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)