BRAGANTINO "CILJA" KOPA LIBERTADORES: Gremio posustaje u trci za titulom

O. M.

14. 09. 2023. u 11:23

GREMIO gostuje Bragantinu u 23. kolu brazilske Serije A. Utkamica je na programu u noći između četvrtka i petka na stadionu Nabizao u Bragansi.

БРАГАНТИНО ЦИЉА КОПА ЛИБЕРТАДОРЕС: Гремио посустаје у трци за титулом

Foto: Profimedia

 svom poslednjem takmičarskom meču, Bragantino je odigrao bez golova u gostima sa Kruzeriom. Utakmica je bila prilično izjednačena, sa nekoliko dobrih prilika na obe strane, ali su mreže mirovale.

Trenutno zauzimaju šestu poziciju na tabeli sa 36 bodova, tri manje od četvrtoplasiranog Flamenga i samo bod manje od šestog mesta, koje vodi u Kopa Libertadores. U poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima zabeležili su po jednu pobedu i poraz, kao i tri remija.

Trener domaće ekipe Pedro Kaiksinja neće moći da računa na duže povređene Eduarda Santosa, Lukasa Kunju i Raula, dok će svi ostali fudbaleri biti na raspolaganju i dočekati duel sa trećeplasiranim timom šampionata.

Gremio je savladao Kujabu na svom terenu sa 2:0 u prošlom kolu. Poveli su u 31. minutu, kada je Pepe proigrao Luisa Suareza, a on je ubacio loptu u mrežu. Udvostručili su prednost u 63. minutu autogolom.

U poslednjih pet prvenstvenih utakmica Gremio je upisao tri pobede i dva poraza, dok je u Kupu Brazila eliminisan od Flamenga. Trenutno zauzima treću poziciju na tabeli sa 39 osvojenih bodova, tri više od Bragantina.

Trener Gremija Renato Portalupi ima potpuno spreman tim i moći će da računa na sve igrače. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)