DERBI ZAČELJA U GRČKOJ: Slovak napravio penal u 93. minutu, pa dobio momentalni otkaz

O. M.

18. 09. 2023. u 10:34

ATROMITOS dočekuje Volos u četvrtom kolu grčke superlige. Derbi začelja, u kome se sastaju poslednja i pretposlednja ekipa, na programu je od 17 časova, a igra se na stadionu Peristeri u Atini.

ДЕРБИ ЗАЧЕЉА У ГРЧКОЈ: Словак направио пенал у 93. минуту, па добио моментални отказ

Profimedia

Domaći tim je preskočio prvo kolo zbog obaveza Panatinaikosa u kvalifikacijama za evropske kupove, a u drugom je doživeo blamažu od Olimpijakosa u Pireju sa 4:0.

U trećoj rundi je sa 2:1 izgubio meč od Kifisijasa. Skoro sat vremena gosti su imali igrača manje, što su domaći igrači iskoristili i dali dva gola, a prvi je delo Ognjena Ožegovića. Atromitos je bio bolji rival do isključenja Lorensa de Boka, a posle je uspeo samo da postigne počasni gol u 90. minutu.

Volos u dosadašnja tri meča ove sezone ima dva poraza i jedan remi. Prošle nedelje dočekali su AEK na svom stadionu. Do 32. minuta vodili su 1:0, a onda je izjednačio Jens Janse. Pet minuta kasnije već je bilo 2:1 za goste.

U 72. minutu nekadašnji omladinski reprezentativac Srbije Miloš Deletić doneo je malo nade Volosu kada je izjednačio, ali je presuda stigla u trećem minutu nadoknade vremena kada je Nordin Amrabat, brat poznatijeg Sofijana, pogodio sa bele tačke i doneo AEK-u ceo plen. Penal je skrivio slovački internacionalac Dominik Kružliak koji je zbog ove nesmotrenosti dobio otkaz. Tri dana kasnije vratio se u domovinu i potpisao za Košice.

Volos je pre toga, sasvim očekivano, izgubio od favorizovanog Panatinaikosa sa 3:0. Volos ima jedini bod u dosadašnjem takmičenju iz meča protiv Lamije kada je bilo 2:2, dok je poražen i od Panatinaikosa sa 3:0. Volos nema pobedu na sedam poslednjih gostovanja.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)