GENGAN DUGO BEZ POBEDE NA SVOM TERENU: Uvek je neizvesno u duelu ovih ekipa

O. M.

18. 09. 2023. u 12:27

U poslednjoj utakmici šestog kola francuske Lige dva Gengan dočekuje Ajačio. Utakmica se igra na stadionu "Ruduru" u Gengamu od 20 časova i 45 minuta.

ГЕНГАН ДУГО БЕЗ ПОБЕДЕ НА СВОМ ТЕРЕНУ: Увек је неизвесно у дуелу ових екипа

Profimedia

Samo jedan bod deli ove dve ekipe iako je Gengan 12. na tabeli sa sedam bodova, a Ajačio u zoni ispadanja na 17. mestu sa šest. Domaćin bi pobedom u ovom meču izbio čak na četvrto mesto dok bi Ajačio, ako osvoji tri boda, mogao do šeste pozicije, a u slučaju ubedljivijeg trijumfa i do pete.

Gengan je ostvario dve veoma ubedljive pobede, protiv Anesija 4:1 i protiv Poa 4:0, ali je doživeo i jedan težak poraz od 4:1 protiv Amijena. Ajačio je jedini poraz doživeo u pretprošlom kolu na gostovanju Kaenu (0:3), a u narednom kolu je odigrao 2:2 protiv Dankerka kojije dva puta vodio a na kraj usu Korzikanci i sa igračem manje stigli do važnog boda.

Iako Gengan ima mnogo više uspeha u međusobnim susretima, pobedio je šest od poslednjih deset dok su ostale četiri rzavršene neodlučeno, njihovi dueli su uvek neizvesni. Samo jednom je Gengan pobedio sa više od gola razlike, a poslednja tri puta kada je ugostio ekipu sa Korzike bilo je nerešeno.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1x&0-3 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!