GOLOVI ZAGARANTOVANI: "Orlovi" i "bikovi" neguju napadački fudbal

O. M.

20. 09. 2023. u 12:31 >> 12:31

BENFIKA dočekuje Salcburg u prvom kolu grupe "D" Lige šampiona. Utakmica se igra na stadionu "Luš" u Lisabonu od 21 čas. U ovoj grupi nalaze se još Inter i Real Sosijedad.

ГОЛОВИ ЗАГАРАНТОВАНИ: Орлови и бикови негују нападачки фудбал

Profimedia

"Orlovi" su u odbranu titule u Portugalu krenuli loše, porazom od Boaviste, ali su zatim vezali četiri pobede. Prethodno su osvojili i Superkup trijumfom nad Portom.

Čak su i protiv Boaviste dva puta vodili, a do 2:1 su stigli i sa igračem manje. Na kraju su izgubili golom u 13. minutu nadoknade izgubljenog vremena.

Na svih šest takmičarskih utakmica u sezoni postigli su bar dva gola, a na četiri od pet prvenstvenih utakmica došla je igra 3+.

Najproduktivniji igrači tima su povratnik Anhel di Marija sa četiri gola i jednom asistencijom, odnosno Rafa Silva koji je tri puta tresao protivničke mreže i upisao isto toliko asistencija.

Salcburg je proletos osvojio desetu uzastopnu titulu šampiona Austrije i navijači su već počeli da se dosađuju pa je klubu potreban i zapaženiji rezultat u Evropi.

Prošle sezone u konkurenciji Milana, Čelsija i Dinama iz Zagreba osvojili su treće mesto pa onda ispali u plej-inu za Ligu Evrope. Godinu ranije stigli su do osmine finala Lige šampiona gde ih je ponizio Bajern ukupnim rezultatom 8:2.

Najveći uspeh u poslednje vreme im je polufinale Lige Evrope 2017/18, a u istoriji je to finale Kupa UEFA 1994. godine, kada ih je u borbi za trofej savladao Inter.

Obe ekipe igraju napadački fudbal na gol više, što je naročito slučaj sa austrijskim timom koji je u poslednje tri godine na 13 utakmica od 18 u grupnoj fazi evrokupova došao GG.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!