''BELI VITEZOVI'' JURE TRI BODA: Gosti doživeli neuspeh na premijeri

V.M.

25. 09. 2023. u 11:10

U drugom kolu egipatskog prvenstva, Zamalek će dočekati Arab kontraktorse (18.00).

БЕЛИ ВИТЕЗОВИ ЈУРЕ ТРИ БОДА: Гости доживели неуспех на премијери

Foto: Profimedia

Domaćin je imao težak zadatak u prvom kolu, gostovao je Piramidsu i malo je falilo da dođe do tri boda. Prvo je gubio, pa je preokrenuo sredinom drugog dela igre, ali je na kraju primio gol i viđena je podela bodova, što je i bio najpravedniji ishod.

Sada će egipatski velikan imati priliku da dođe do tri boda pred svojim navijačima i tako na dobar način započne domaće prvenstvo.

Što se tiče međunarodne scene, Zamalek je izgubio u prvom meču finala kvalifikacija za Afrički kup konferedacija od Arte i moraće da juri dva gola zaostatka pred svojim navijačima.

Arab kontraktosi su na otvaranju prvenstva imali neugodan meč sa novopromovisanim Baladijatom koji ga je poprilično rutinski savladao sa po golom u oba poluvremena, 0:2.

Ovo je tradicionalno gledano dobar meč za Zamalek koji je na poslednjih pet međusobnih duela slavio tri puta, a viđena su i dva remija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)