KRALJEVI REMIJA: Monca dočekuje Bolonju

O. M.

28. 09. 2023. u 13:14 >> 13:14

MONCA dočekuje Bolonju u šestom kolu italijanske Serije A. Utakmica je zakazana za 18 časova i 30 minuta na stadionu "Brianteo".

КРАЉЕВИ РЕМИЈА: Монца дочекује Болоњу

FOTO: EPA

Posle fantastične prošle sezone, kada je malo nedostajalo da se Monca kvalifikuje za evropske kupove, "bjankorosi" su ove sezone krenuli sa mešovitim rezultatima. Imaju jednu pobedu, dva remija i dva poraza.

Poslednja dva meča bila su izjednačena sa identičnim rezultatom 1:1, protiv Lečea i Lacija. Iako je ishod bio isti, razlika je u tome što je protiv Lečea Monca bila mnogo bliža pobedi, dok je protiv Lacija meč bio izjednačen.

Jedina pobeda Monce do sada je protiv Empolija, 2:1 kod kuće. Protiv Intera su odigrali loše i izgubili 2:0, a protiv Atalante su rezultatski prošli još gore (0:3) a razlog je suviše bojažljiva igra.

Bolonja već dva kola nije ni postigla ni primila gol, a igrali su sa Napolijem kod kuće i sa Veronom u gostima. Pre toga su odigrali 1:1 sa Juventusom i pobedili Kaljari sa 2:1. Jedini poraz doživela je u prvom kolu od Milana, ali je zbog velikog broja remija tek 13. na tabeli.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,85) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)