KEJN UŽIVA U BAJERNU: Bavarci ne bi trebali da imaju problema sa Kopenhagenom

V.M.

03. 10. 2023. u 17:43 >> 17:43

U okviru drugog kola Lige šampiona, danski šampion će dočekati nemačkog velikana (21.00).

КЕЈН УЖИВА У БАЈЕРНУ: Баварци не би требали да имају проблема са Копенхагеном

FOTO: Tanjug/AP

Bajern je preko leta ''prekršio'' svoje pravilo da ne plaća igrače preko 100 miliona evra kada je doveo Harija Kejna, ali može se reći da Englez vredi i više od toga jer nosi ekipu na leđima na startu sezone.

Sjajni centarfor je odigrao osam utakmica do sada i na njima je postigao devet golova, a uz to je podelio i četiri asistencije.

Predvođeni Kejnom, Bavarci su slavili protiv Junajteda na otvaranju Lige šampione rezultatom 4:3, ali vredi napomenuti da Mančester ni u jednom trenutku nije izgledao kao bolja ekipa na terenu i da je nemački prvak čak tri puta imao po dva gola prednosti.

Što se tiče Bundeslige. Bajern je za vikend remizirao na gostovanju Lajpcigu (2:2), gubio je sa 0:2, ali se vratio u drugom poluvremenu pogocima Kejna i Sanea. 

Tom podelom bodova je propustio priliku da preuzme prvo mesto na tabeli i sada je treći sa dva poena zaostatka u odnosu na vodeći Leverkuzen.

Sa druge strane, Kopengahen sa nadao da može do iznenađenja protiv Galtasaraja na otvaranju grupe ''A'', ali je na kraju bio razočaran osvojenim bodom (2:2). 

Razlog za to je to što je 15 minuta pre kraja utakmice vodio sa 2:0, ipak to nije bilo dosta za čitav plen jer se turski predstavnik vratio u samoj završnici preko Buija i Tetea.

''Lavovi'' se nalaze u blagom padu forme nakon odličnog starta sezone, a potvrda toga došla je za vikend kada su u derbiju danskog prvenstva poraženi pred svojim navijačima od Midtjilanda (0:2).

Ipak, ono što je bitno za Kopenhagen je da i pored tog neuspeha drži prvo mesto na tabeli, doduše samo sa bodom prednosti u odnosu na Brondbi.

Biće ovo prvi međusobni duel ova dva protivnika, a mi verujemo da će ga Bajern rutinski rešiti u svoju korist.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 1,61)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona