PREMIJERLIGAŠKA GOLEADA: ''Lavovi'' i ''galebovi'' su baš raspucani ove sezone

V.M.

30. 09. 2023. u 08:55

NA otvaranju sedmog kola Premijer lige, Aston vila će ugostiti Brajton (13:30).

ПРЕМИЈЕРЛИГАШКА ГОЛЕАДА: Лавови и галебови су баш распуцани ове сезоне

Foto: Profimedia

Prošle nedelje nismo imali utakmicu prepoznatljivom terminu od 13:30, ali danas će to biti slučaj i trebala bi da bude veoma zaniljmiva.

Aston vila i Brajton igraju fantastičan fudbal ove sezone, ''Lavovi'' iz Birmingema su šesti sa 12 osvojenih bodova, dok su ''galebovi'' još bolji i sa 15 sakupljenih poena zauzimaju treće mesto na tabeli.

Danas ćemo gledati obračun napadački veoma raspoloženih ekipa, gosti imaju najbolji napad lige sa čak 18 postignutih pogodaka na uvodnih šest utakmica, dok su domaćini takođe ofanzivno potentni i u proseku dva puta tresu mrežu protivnika.

Prošle nedelje su oba tima upisala vredne pobede, Vila je slavila na ''Stamford bridžu'' sa 1:0. dok se Brajton po prvi put ove sezone vraćao iz minusa, ali je na kraju rutinski savladao Bornmut (3:1).

''Galebovi'' su tim trijumfom postali drugi tim u istoriji Premijer lige izvan ''velike šestice'' koji je startovao sezonu sa pet pobeda u uvodnih šest kola (prvi bio Čarlton u sezoni 2005/06).

Aston vila je današnjeg rivala savladala oba puta prošle sezone (po 2:1) i vredi napomenuti da su ona i Totenhem jedine dve ekipe koje imaju maksimalan učinak protiv ''galebova'' od kada je De Zerbi preuzeo tim.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UGROZILI NOVAKU ŽIVOT?! Skandal u Rimu, ovo je Đoković doživeo posle udarca flašom u glavu!