FRANUCSKI VELIKAN U NOKDAUNU: Olimpik iz Liona zacementiran za dno tabele Lige 1

V.M.

01. 10. 2023. u 10:55

FUDBALERI Remsa će od 13 časova dočekati sedmostrukog šampiona.

ФРАНУЦСКИ ВЕЛИКАН У НОКДАУНУ: Олимпик из Лиона зацементиран за дно табеле Лиге 1

Foto: Profimedia

Olimpik Lion se baš muči ove sezone, očekivalo se da bude nešto slabiji posle loše odrađenog prelaznog roka, ali poslednje mesto nakon šest odigranih kola niko nije mogao da predvidi.

Ekipu je početkom sezone vodio Loran Blan koji je ubrzo dobio otkaz, a na svom debiju nije se lepo proveo ni Fabio Groso jer su njegovi puleni prošle nedelje poraženi od Bresta (0:1).

Francuski velikan je u dosadašnjem toku prvenstva osvojio samo dva boda, a i da slavi na današnjem duelu ne bi pobegao iz zone ispadanja jer ima četiri boda manje od Tuluza koji se nalazi na mesto koje vodi u plej-aut.

Sa druge strane, Remsa ponovo igra dobro pod trenerskom palicom Vilijama Stila. Mladi stručnjak je bio u centru pažnje kada je prošle sezone vodio ekipu iako nije imao profesionalnu licencu i njegov tim je morao da plaća kaznu od 22 hiljade evra po meču sve dok nije započeo kurs i rešio taj problem.

Rems je igrao sjajno kada je on preuzeo tim i imali su neverovatni rekordni niz od 17 utakmice bez poraza u Ligi 1 čime je Stil postao tek drugi menadžer u 21. veku koji je ostvario taj uspeh (prvi bio Tito Viljanova koji je sa Barselonom brojao do 18 kada je preuzeo kormilo ''blaugrane'').

Domaćini su trenutno peti na tabeli, osvojio je deset bodova za sada i ako bi ostvario novi trijumf popeo bi se na neko od mesta koje vodi u Ligu šampiona.

Prošle sezone na dva međusobna duela viđen je trijumf Liona (3:0), kao i podela bodova (1:1)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)