BORBA ZA PRVO MESTO: Nica je pobedila PSŽ i Monako, sada je na redu lider šampoionata

O. M.

01. 10. 2023. u 11:15

LIDER francuskog fudbalskog šampionata Brest gostuje Nici u utakmici sedmog kola. Meč je na programu od 15 časova na stadionu Alijanc Rivijera.

БОРБА ЗА ПРВО МЕСТО: Ница је победила ПСЖ и Монако, сада је на реду лидер шампоионата

FOTO: FK PSŽ

Uoči ovog kola "gusari" su bili prvi na tabeli Lige 1 sa 13 bodova, a njihov današnji domaćin nica je bila druga sa bodom manje. "Orlići" su jednini neporaženi tim u Francuskoj elitnoj diviziji sa po tri pobede i remija, dok je Brest jednom poražen i to pre nešto više od mesec dana na gostovanju Olimpiku iz Marseja.

Inače, Nica je prvenstvo otvorila sa tri remija, pa je usledila serija od tri pobede. Ako je prva pobeda u tom nizu možda bila i očekivana, nad Strazburom kod kuće, naredne dve su pokazale da se "orlići" ne šale.

Kao gosti su savladali Pari sen Žermen sa 3:2, blistao je nigerijski internacionalac Terem Mofi sa dva gola i asistencijom, a dok mu je s druge strane parirao Kilijan Mbape, dvostruki strelac za "svece". Zatim su pred Nicom oružje položile "komšije" iz Monaka koje su kažnjene primljenim golom u 91. minutu, nakon što je Bologan promašio dva jedanaesterca, u 11. i 55. minutu.

Brest je ipak najveće iznenađenje do sada. Ni najverniji navijači ovog kluba nisu mogli da sanjaju da će njihovim ljubimcima u leđa gledati timovi poput PSŽ-a, Monaka, Marseja, Liona i drugih.

Nica je samo jednom ove sezone odigrala meč sa više od dva gola i to je onaj neočekviani trijumf protiv Pari sen Žermena. S obzirom da je ulog u ovom meču prvo mesto na tabeli ne treba očekivati da će keipe srljati pa je 0-2 gola možda i najpametniji izbor za igru.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije