TIP IZ LESKOVCA: U napad na Belgijance

TIP redakcija

04. 10. 2023. u 15:30

ČUKARIČKI kao domaćin na jugu Srbije igra protiv Genka meč 2. runde Lige konferencija

ТИП ИЗ ЛЕСКОВЦА: У напад на Белгијанце

FOTO: M. Vukadinović

Dobrih 45 minuta je Čukarički odigrao u sudaru sa Ferencvarošem na otvaranju grupne faze Lige konferencija, ali će za trijumf u Evropi morati da prikaže kvalitetnu partiju svih 90 minuta. Sa gostovanja Mađarima je doneo samo jedan gol (1:3), dok će u četvrtak (21.00) protiv belgijskog Genka želeti da nakon sat i po vremena fudbala ima nešto više sa čime može da se pohvali.

S obzirom na to da stadion na Banovom brdu nije reprezentativan za igranje evropskih mečeva, moraće momci trenera Igora Matića da se za domaće evropske utakmice sele u Leskovac, na velelepni novi stadion “Dubočice”.

Ne briljiraju Belgijanci nešto posebno od starta sezone. Sa promenljivim rezultatima, koji su im doneli sredinu tabele u prvenstvu, sigurno ne uteruju strah u kosti našem predstavniku koji je nedavno skinuo skalp Crvenoj zvezdi na Banovom brdu (1:2). U odnosu na taj duel, ovaj koji sledi je “mačiji kašalj”, a jedino što može da ih spreči u ostvarivanju povoljnog rezultata jeste iskustvo igranja utakmica ovakvog tipa, kojeg pak Genk ima značajno više.

GRUPA F:

21.00 ČUKARIČKI - GENK  2-3 

21.00 FIORENTINA - FERENCVAROŠ  4+

1. Ferencvaroš 1 1 0 0 3-1 3

2. Fiorentina 1 0 1 0 2-2 1

3. Genk 1 0 1 0 2-2 1

4. Čukarički 1 0 0 1 1-3 0

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene