LUTON JE KONAČNO POBEDIO: Barnli ima najgori napad i drugu najgoru odbranu u Premijer ligi, ali prošle godine je slavio na ovom stadionu

O. M.

03. 10. 2023. u 10:56

LUTON taun dočekuje Barnli u odloženoj utakmici engleske Premijer lige. Utaskmica se igra na "Kenilvort roudu" a originalno je bila odložena jer ovaj fudbalski objekat početkom sezone još nije zadovoljavao uslove odigravanja utakmica Premijer lige.

ЛУТОН ЈЕ КОНАЧНО ПОБЕДИО: Барнли има најгори напад и другу најгору одбрану у Премијер лиги, али прошле године је славио на овом стадиону

Foto: Profimedia

Za domaćina je dobro što je utakmica odložena za danas jer su se  "šeširdžije" kako se čini polako prilagodile igranju u jednoj od najjačih liga sveta, pa su tako pre dve nedelje osvojili prvo bod, a u prethodnom kolu konačno stigle i do prve pobede. 

Nakon remija sa Vulverhemptonom na svom terenu, Luton je pobedio Everton u Liverpulu sa 2:1 i sa ta četiri boda pobegao iz zone ispadanja. Trenutno je 17. na tabeli, ispred tri ekipe koje još nemaju pobedu. 

Jedna od njih je i današnji protivnik Barnli, tim sa najgorim napadom i drugom najgorom odbranom u ligi. Barnli je jedini bod osvojio pre dve nedelje na gostovanju Notingem forestu, a posle toga usledila su dva poraza od Mančester junajteda i Njukasla.

S obzirom da su "svrake" samo kolo pre toga demolirali Šefild junated sa 8:0. očekivalo se da će i "klaretsi" doživeti rezultatsku katastrofu na Sent džejmsis parku, ali izvukli su se gosti sa "samo" tri gola u mreži. To treba da zahvale najviše Džejmsu Trafordu koji je imao nekoliko zapaženih intervencija na golu.

prošle godine u Čempionšipu bilo je 1:0 za Barnli na ovom stadionu, dok je u Barnliju bilo 1:1. Poslednjih pet međusobnih susreta palo manje od tri gola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)