SASUOLO NE ZNA ŠTA JE REMI: ''Vukovi'' igraju veoma dobro kod kuće

V.M.

06. 10. 2023. u 08:05

NA otvaranju osmog kola Serije A, Leće će dočekati Sasuolo (20:45).

САСУОЛО НЕ ЗНА ШТА ЈЕ РЕМИ: Вукови играју веома добро код куће

Tanjug/AP

Nakon sjajog početka sezone, domaćin je opao u formi i nalazi se u blagoj krizi, dok gosti sa druge strane igraju po principu ''toplo-hladno'' i nalaze se na sredini tabele.

Uprkos tome što je doživeo vezane poraze od Juventusa i Napolija, Leće se i dalje nalazi na impresivnoj sedmoj poziciji jer je u uvodnih pet kola osvojio 11 od mogućih 15 poena.

Izabranici Roberta D'Averse su započeli kampanji sa tri uzastopna trijumfa kod kuće savladavši Lacio, Salernitanu i Đenovu. Te tri pobede su se odmah poklopile sa brojem trijumfa koje su ostvarili na ''Via del Mareu'' prošle sezone, kada su imali drugi najgori domaći teren u Seriji A.

O tome koliko je ovo impresivan start za ''vukove'' govori i podatak da prošle sezone nisu imali pobedu u uvodnih šest kola, a tu slabu formu su preneli i u ostatak šampionata ali su na kraju zauzeli 16. poziciju i opstali u eliti.

Sa druge strane, Sasuolo nikako da nađe konstantu u svojoj igri i iznenađuje sve iz kola u kolo.

Posle iznenađujućeg poraza od Frozinonea, ''neroverdi'' su se razigrali i ubedljivo savladali Juventus sa 4:2 pred svojim navijačima. Nakon toga su nošeni Domenikom Berardijem odneli i tri boda sa San Sira pobedivši Inter sa 2:1 čime su postali prva ekipa u poslednjih 12 godina koja je na dva uzastopna meča savladala pomenute velikane.

Ipak, kako to često slučaj sa izabranicima Alesija Dionizija potpuno su podbacili u prošlom kolu kada je bolja od njih bila Monca rezultatom 1:0.

Ta igra ''toplo-hladno'' ih krasi tokom čitave sezone, a zanimljivo je da u dosadašnjem toku prvenstva i dalje nisu remizirali, ostvarili su četiri pobede i doživeli pet poraza.

Što se tiče međusobnih duela, prošle godine su viđene tvrde utakmice između večerašnjih rivala i na obe je slavio Sasuolo sa po 1:0.

Ono što je dobro za oba menadžera je to da imaju gotovo čitave rostere na raspolaganju i jedini igrač koji bi trebao da propusti duel je lećeov Banda.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!