''KANARINCI'' VOLE DA IGRAJU NA GOLOVE: Strazbur i dalje ima problem sa otvaranjem utakmica

V.M.

06. 10. 2023. u 10:55

U prvoj utakmici osmog kola Lige 1, Strazbur će dočekati Nant (21.00).

КАНАРИНЦИ ВОЛЕ ДА ИГРАЈУ НА ГОЛОВЕ: Стразбур и даље има проблем са отварањем утакмица

Foto Profimedia

Domaćin je preko leta dobio nove vlasnike, uložen je novac u klub, a i nastupi na terenu su za sada solidni jer je Strazbur na sedam utakmica sakupio deset poena i zauzima osmo mesto na tabeli.

Proteklog vikenda je izgubio od Lila sa 0:1, a na tom meču su izabranici Patrika Vijere ponovo slabo startovali utakmicu, što im je postala tradicija ove sezone jer su jedina ekipa u Ligi 1 koja nije postigla gol u prvom poluvremenu.

Strazbur je poslednji put dva uzastopna meča na svom terenu izgubio pre nešto manje od godinu dana, tako da će biti oran da nastavi taj niz i zabeleži pozitivan rezultat na otvaranju osmog kola.

Sa druge strane, Nant je bio u odličnoj seriji od četiri vezane utakmice bez poraza, ali taj niz se završio proteklog vikenda kada je u derbiju Bretanje poražen od Rena (1:3).

Loša disciplina je koštala ''kanarince'' na tom duelu jer su napravili dva penala, a uz to zaradili i crveni karton.

Gosti su ove sezone pokazali da vole da igraju otvoren fudbal sa dosta šansi, a to i potvrđuje njihova gol-razlika 12:14.

Prošle godine na dva međusobna duela viđena je pobeda Strazbura (2:0) i remi (1:1).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,92)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)