SEVILJA SE PROBUDILA, VREME JE DA RAJO PADNE: Gosti su u seriji od četiri utakmice bez poraza

O. M.

07. 10. 2023. u 12:39

SEVILjA će ugostiti Rajo Valjekano u jednom od derbija španske La lige. Utakmica devetog kola odigraće se na stadionu Ramon Sančez Pichuan od 21 čas.

СЕВИЉА СЕ ПРОБУДИЛА, ВРЕМЕ ЈЕ ДА РАЈО ПАДНЕ: Гости су у серији од четири утакмице без пораза

FOTO: Tanjug/AP

"Rohiblankosi" su imali katastrofalan start sezone sa tri poraza u prva tri kola ali su se vratili u pobednički ritam. doduše, u prethodnom kolu je poražena sa 1:0 od Barselone, ali je u toj utakmici ekipa iz andaluzija bila ravnopravan ako ne i bolji rival sve do nesrećno primljenog gola kada je povratnik Serhio Ramos zatresao sopstvenu mrežu.

Pre ovog kola Sevilja je na 15. mestu na tabeli, ali forma je u usponu i ima još vremena da se ekipa umeša u boru za vrh. Paralelno, Sevilja igra i u Ligi šampiona gde posle prva dva kola ima dva boda, iz remija sa Lensom i PSV Ajndhovenom. Trenutno je treća na tabeli pa ljubitelji fudbala širom sveta zbijaju šale kako Andalužani žele da se kao trećeplasirani presele u Ligu Evrope i krenu u pohod na osmi trofej osvajača drugog po jačini evropskog kupa.

Uoči gostovanja Sevilji Rajo je osmi na tabeli sa 12 bodova. Imali su košmarno gostovanje Atletiko Madridu na kome su zaradili najteži poraz u istoriji kluba kada je reč o prvoligaškom fudbalu (0:7) ali su se relativno brzo konsolidovali i sada su u seriji od četiri utakmice bez poraza.

Prošle godine su se iz Sevilje vratili sa tri boda pošto su pobedili sa 1:0, a Sevilja nema pobedu nad "crvenim munjama" od avgusta 2021. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,88)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)