''OKLOPNICI'' NE ZNAJU ZA PORAZ: Novajlija se sjajno snalazi u drugom rangu srpskog fudbala

V.M.

09. 10. 2023. u 09:21

U utakmici 11. kola Prve lige Srbije, Grafičar će ugostiti Smederevo (15:00).

ОКЛОПНИЦИ НЕ ЗНАЈУ ЗА ПОРАЗ: Новајлија се сјајно сналази у другом рангу српског фудбала

FOTO: Arhiva novosti

Domaćin je prošle sezone bio nadomak plasmana u Superligu, dogurao je do baraža za nju gde se sastao protiv Radnika, ali Surduličani su ipak bili prejak protivnik za Grafičar (ukupan rezultat 3:1).

Ipak, u ovoj kampanji je priča potpuno drugačija i ekipa iz prestonice se debelo muči. Započeli su prvenstvo odlično sa dve vezane pobede, ali od tada je krenuo pad i trenutno se nalaze u negativnoj seriji od tri vezana poraza, poslednji im je naneo Radnički iz Sremske Mitrovice (1:2).

Grafosi su 13. na tabeli i osvojili su devet bodova u dosadašnjem toku prvenstva.

Sa druge strane, Smederevo je prošle godine osvojili Srpsku ligu Zapad i tako se plasirali u drugi rang gde takođe pružaju sjajne partije. 

Odlično su otvorili prvenstvo, treći su na tabeli i ne znaju za poraz na uvodnih devet utakmica.

Ostvarili su četiri pobede, a uz njih su odigrali čak pet remija i zaostaju devet bodova za liderom OFK-om, ali vredi napomenuti da su odigrali meč manje od ''romantičara''.

''Oklopnici'' se trenutno nalaze u seriji od dva vezana trijumfa (Radnički Beograd, RFK Novi Sad) i danas će pokušati da ostvari ligaški het-trik.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)