EKVADORCI PROTIV NADMORSKE VISINE: ''Trikolori'' ciljaju uzastopne nastupe na svetskim prvenstvima

V.M.

12. 10. 2023. u 11:35

U trećem kolu južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, Bolivija će ugostiti Ekvador (1.00).

ЕКВАДОРЦИ ПРОТИВ НАДМОРСКЕ ВИСИНЕ: Триколори циљају узастопне наступе на светским првенствима

FOTO: EPA

Domaćini su imali veoma težak zadatak na otvaranju kvalifikacija, na prva dva meča su igrali sa Argentinom i Brazilom i nisu se lepo proveli.

Brazilci su ih dominantno savladali sa 5:1, a zatim i Argentinci sa 3:0, tako da će danas pred svojim navijačima tražiti prve bodove.

Velika prednost Bolivijcima biće nadmorska visina na koju se gostujuće reprezentacije teško prilagođavaju, a dovoljno o tome govori to što su ''zeleni'' u ovom veku ostvarili 22 pobede u kvalifikacijama za Svetsko i sve su bile pred domaćim navijačima.

Bolivija je poslednji put na svetskom prvenstvu igrala 1994. godine, tako da dosta dugo posti, ali to nije slučaj sa Ekvadorcima kojima je malo falilo da u Kataru doguraju do nokaut faze.

''Trikolori'' su ove kvalifikacije započeli sa hendikepom od tri oduzeta poena jer su u prošlom ciklusu na jednom od mečeva ubacili neregistrovanog igrača u igru.

Taj minus su poništili pobedom nad Urugvajem od 2:1, a uz to su na otvaranju poraženi od Svetskog prvaka Argentine (0:1).

Večerašnje gostovanje neće biti lako za Ekvadorce, ali mi verujemo da će odneti tri boda sa uvek neugodnog stadiona ''Ernando Siles''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&0-3 (kvota 2,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!