PSŽ POBEDOM MOŽE DO PRVOG MESTA: Mbape pokazao klasu za vreme reprezentativne pauze

V.M.

21. 10. 2023. u 10:34 >> 10:34

JEDAN od najinteresantnijih mečeva devetog kola francuske Lige 1 igraće se na ''Parku prinčeva'' gde će PSŽ ugostiti Strazbur (17:00).

ПСЖ ПОБЕДОМ МОЖЕ ДО ПРВОГ МЕСТА: Мбапе показао класу за време репрезентативне паузе

FOTO: Tanjug/AP

Domaćina je preko leta preuzeo  španski stručnjak Luis Enrike čija ekipa još pokušava da shvati njegovu filozofiju fudbala, ali i pored prosečnih igara imaju priliku da trijumfom zauzmu prvo mesto jer im lider Monako beži dva boda.

PSŽ je doživeo samo jedan poraz u uvodnih osam kola, ali je odigrao čak tri remija i ostvario ''samo'' četiri pobede, premalo za kvalitet koji poseduju Parižani.

U poslednjem kolu ''sveci'' su pokazali klasu na ''Roazon parku'' trijumfom od 3:1 protiv Rena i pokušaće da nastave u tom ritmu na današnjem meču.

Ono što raduje Enrikea su odlični nastupi Kilijana Mbapea koji je sa sedam pogodaka najbolji strelac Lige 1, a za vreme reprezentativne pauze je ponovo pokazao da najbolje partije pruža u nacionalnom dresu kada je sa dva gola prootiv Holandije čekirao karte Francuzima za Nemačku gde će na Euru 2024 biti najveći favoriti.

Sa druge strane, Strazbur je preko promenio vlasničku strukturua i sada se na vrhu lestvice nalazi Tod Bouli, takođe prvi čovek Čelsija.

Gosti su doveli par talenotovanih igrača i pod trenerskom palicom Patrika Vijere su pružali solidne partije sve do poslednjih par kola kada su zahvaljujući uzastopnim porazima pali na 12. mesto, tako da je međuonarodna pauza došla u pravo vreme za njih.

Strazbur se muči napadački ove sezone, postigao je premalih osam golova, a od njih je samo jedan bio na gostovanjima, a ako na to dodamo kvalitet Parižana verujemo da je pobeda PSŽ-a jedan od fikseva dana.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)