GARSIJI ISTIČE VREME: Vlasnik Napolija postavio ultimatum treneru šampiona - "tri pobede ili letiš"

O. M.

21. 10. 2023. u 11:51

NAPOLI gostuje Veroni u devetom kolu italijanske Serije a. Utakmcia se igra na stadionu "Bentegodi" od 15 časova.

ГАРСИЈИ ИСТИЧЕ ВРЕМЕ: Власник Наполија поставио ултиматум тренеру шампиона - три победе или летиш

FOTO: Tanjug/AP

Šampion Italije daleko je od forme koja mu je donela titulu prošle sezone, iako je još prerano donositi sud da je titula izgubljena. Vezali su Napolitanci dva poraza na svom stadionu "Dijego Armando Maradona". Posle onog u Ligi šampiona od Real Madrida usledio je i prvenstveni od Fiorentine koji je malo ko očekivao.

Spekuliše se da je Rudi Garsija već posle tog poraza trebalo da spakuje kofere, ali ga je spasilo što je Antonio Konte navodno odbio ponudu predsednika kluba Aurelija De Laurentisa da preuzme Napoli. 

Ipak, Garsiju ni to neće spasiti otkaza ako ne donese rezultate u naredne tri utakmice, jer muje de Laurentis navodno dao toliko vremena da preokrene stvari. Vreme svakako otkucava, pošto aktuelni lider Milan već ima sedam bodova prednosti.

Verona je u prošlom kolu konačno prekinula niz od četiri utakmice bez postignutog gola, ali je ipak vezala šesrtu utakmicu bez pobede. Frozinone je već bio upisao tri boda kada je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Marko Đurić postigoa počasni pogodak u zaustavnom vremenu.

Napoli je prošlu trijumfalnu sezonu započeo sa ovog stadionu gde je u prvom kolu pobedio sa 5:2. U revanšu je bilo 0:0. Verona je posledeu pobedu nad Napolijem ostvarila 2021. godine kada je bilo 2:1 na Bentegodiju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)