ROMA BI DA NASTAVI POBEDNIČKI NIZ: Neće joj biti lako protiv statistički najboljeg golmana u ligama petice

V.M.

22. 10. 2023. u 09:05

PRVA utakmica nedeljnog programa Serija A biće obračun između Rome i Monca. Meč se igra na ''Olimpiku'' sa početkom u 12:30.

РОМА БИ ДА НАСТАВИ ПОБЕДНИЧКИ НИЗ: Неће јој бити лако против статистички најбољег голмана у лигама петице

FOTO: EPA

Nakon katastrofalnog starta prvenstva, vučica je podigla formu i pred reprezentativnu pauzu je vezala tri pobede u svim takmičenjima. Kulminacija dobrih igara došla je na Siciliji gde je Roma rutinski rešila meč protiv Kaljarija u svoju korist rezultatom 4:1.

Velika zasluga dobrim nastupima ide najzvučnijem pojjačanju Romelu Lukakuu koji je postigao sedam golova na osam utakmica u dresu novog kluba, a danas će imati najteži zadatak do sada jer će na golu gosta biti Di Gregorio koji nije primio gol 348 minuta, a po procentima odbranjenih udaraca je najbolji golman u ligama petice!

Loša vest za domaćina su mogući izostanci Pelegrinija i Dibale što bi bio veliki udarac za Morinja, ali Portugalca raduje povratak komandanta odbrane Krisa Smolinga na teren.

Sa druge strane, Monca igra veoma dobro i ove sezone čime dokazuje da prošlogodišnji nastupi nisu bili slučajnost. Najveće zasluge idu mladom stručnjaku Rafaele Paladinu koji radi fantastičan posao od kada je preuzeo tim i dobija velike zasluge širom italijanskih medija.

Bjankorosi su neporaženi na poslednjih pet ligaških utakmica, a reprezentativnu pauzu su dočekali vezanim trijumfima nad Sasuolom (3:0) i Salernitanom (1:0).

Prošle sezone na ''Olimpiku'' je bilo 3:0 za Romu, a mi verujemo da ćemo danas gledati nešto tvrđu utakmicu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&|0-1 (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)