TVENTE GAZI POBEDNIČKOM STAZOM: Herakles se dobro snašao u višem rangu takmičenja

O. M.

22. 10. 2023. u 10:50

HERAKLES dočekuje Tvente u desetom kolu holandske Eredivizije. Utakmica se igra na stadionu Polman u Almelu od 14 časova i 30 minuta.

ТВЕНТЕ ГАЗИ ПОБЕДНИЧКОМ СТАЗОМ: Хераклес се добро снашао у вишем рангу такмичења

Foto: Profimedia

Heraklesu je ovo prva sezona po povratku iz Erstedivizije i za sada se čini da će uspeti da zadrže status, za razliku od Zvolea koji je s njima ušao ali se prilično muči.

U poslednjem kolu Herakles je poražen sa čak 4:0 od Go ahed iglsa, a loš rezultat iz tog duela prelio se i na prijateljski meč koji su odigrali u reprezentativnoj pauzi kada ih je sa 4:1 savladao Šalke. Ipak, svakome ko nije gledao utakmicu protiv GA Iglsa delovaće neverovatno da je Herakles imao veći posed lopte i ozbiljnije prilike od domaće ekipe.

Tvente je odlično počeo novu sezonu.  U osam dosadašnjih mečeva ima sedam pobeda i jedan poraz i to minimalan na gostovanju Valvajku. Na trećem su mestu, sa samo tri boda zaostatka za prvoplasiranim PSV-om.

Reprezentativnu pauzu iskoristil isu za prijateljski meč sa Rojal unionom u kome su demolirali belgijsku ekipu, učesnika grupne faze Lige Evrope.

U poslednjem meču pre reprezentativne pauze, Tvente je savladao Fortunu Sitard sa 3:0 u meču u kojem nije bilo lako probiti gustu odbranu domaćina.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)