ĐIRONA STIŽE REAL? Katalonci imaju lak posao protiv "fenjeraša"

O. M.

22. 10. 2023. u 11:51

U desetom kolu španske La Lige Đirona dočekuje Almeriju. Utakmica je na programu u nedelju od 16 časova i 15 minuta na stadionu "Munisipal de Montilivi".

ЂИРОНА СТИЖЕ РЕАЛ? Каталонци имају лак посао против фењераша

Foto Profimedia

U poslednjoj takmičarskoj utakmici Đirona je u gostima savladala Kadiz sa 1:0. Đirona ove sezone igra odlično, a na devet dosadašnjih utakmica u šampionatu zabeležila je sedam pobeda, po jednu remi i poraz. Trenutno zauzimaju visoko drugo mesto na tabeli sa 22 boda, samo tri manje od prvoplasiranog Real Madrida koji ima i utakmicu više.

Đirona je u velikim kadrovdskim problemima pred ovu utrakmicu jer je nekoliko prvotimaca van stroja, a među njima su Borha Garsija, Džon Solis, Huan Karlos, Bernardo Espinosa, Žoel Roka, Rikardo Arter i Toni Vilja, svi su isključeni..

Almerija je u prethodnom ligaškom meču izgubila od Atletik Bilbaa u gostima sa 3:0. Trenutno zauzimaju poslednju poziciju na tabeli sa samo tri osvojena boda, pet manje od Alavesa, koji je van zone ispadanja. U dosadašnjem delu šampionata nisu zabeležili nijednu pobedu, uz tri remija i čak šest poraza.

Očekuje se da novi trener Gaizka Garitano izvrši brojne promene u sastavu u odnosu na onaj koji je počeo u poslednjoj utakmici.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!