LENSOVOJ SERIJI JE KRAJ? Gosti iz Holandije imaju samo jedan poraz u sezoni

O. M.

24. 10. 2023. u 13:17 >> 13:17

LIDER grupe "B" Lige šampiona Lens dočekuje poslednjeplasiranu ekipu PSV Ajndohovena u trećem kolu. Utakmica se igra na stadionu "Bojar Dedelis" od 21 čas.

ЛЕНСОВОЈ СЕРИЈИ ЈЕ КРАЈ? Гости из Холандије имају само један пораз у сезони

FOTO: Tanjug/AP

Lens je loše započeo sezonu. U prvih pet kola francuskog šampionata osvojili su samo jedan bod, a onda je preokret usledio posle remija sa Seviljom (1:1) u prvom kolu Lige šampiona kada su vezali tri pobede, dve u Ligi jedan i onu najvažniju protiv Arsenala u drugom kolu Lige šampiona i to posle preokreta (2:1). Međutim, posle toga je opet usledio nešto manje uspešan period sa dve nerešene u prvenstvu, sa Lilom i Avrom.

S druge strane PSV Ajndhoven igra fantastično u prvenstvu Holandije gde gazi sve pred sobom. Posle devet kola upisali su isto toliko pobeda uz impresivnu gol-razliku 33:3. Izgubili su samo jednu utakmicu od starta sezone, u prvom kolu Lige šampiona od Arsenala kada su primili čak četiri gola, više nego u svih devet kola holandske Eredivizije. Igrali su nerešeno sa Seviljom i u kvalifikacijama sa Rendžersom, a sve ostale utakmice dobili, uključujući i onu za Štit Johana Krojfa, odnosno holandski Superkup.

Svih šest utakmica "filipsovaca" u kvalifikacijama i grupnoj fazi Lige šampiona ove sezone došlo je 4+. PSV nije stigao do nokaut faze od sezone 2015/16, a ako žele da ove godine prekinu taj post, pobeda u večerašnjem susretu je imperativ.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)