FEJENORD PUCA IZ SVIH ORUŽJA: Da li je Lacio istrošio sreću u Ligi šampiona?

V.M.

25. 10. 2023. u 10:01

U okviru grupe ''E'' najjačeg evropskog takmičenja, fudbaleri Fejenorda će ugostiti nebeskoplave iz Rima (18.45).

ФЕЈЕНОРД ПУЦА ИЗ СВИХ ОРУЖЈА: Да ли је Лацио истрошио срећу у Лиги шампиона?

FOTO: Profimedia

Fejenord i Lacio se jako dobro poznaju pošto ih je žreb spojio i prošle godine, samo u grupnoj fazi Lige Evrope. Ostvarili su po jednu pobedu, obe na domaćem terenu, a holandski šampion se nada da će ponovo savladati ''nebeskoplave'' i tako napraviti veliki korak ka nokaut fazi grupne Lige šampione u kojoj se takmiči po prvi put još od 2017. godine.

Izabranici Arne Slota su na otvaranju takmičenja savladali Seltik sa 2:0, a nakon toga su nesrećno poraženi u Madridu od Atletika (2:3) i trenutno se nalaze na trećem mestu u grupi ''E''.

Fejenord je poznat po svojoj napadačkoj igri koju gaji pod mladim holandskim stručnjakom. Postigao je čak 36 golova na 11 utakmica u svim takmičenjima i večeras će pokušati da iskoristi huk sa tribina ''De Kajpa'' da dođe do novog vrednog trijumfa.

Vredi napomenuti da je domaćin bio bez svog najboljeg igrača Santijaga Himeneza u uvodna dva kola zbog odrađene suspenzije i strelac 13 pogodaka na devet ovosezonskih utakmica će večeras imati priliku da debituje u Ligi šampiona.

Sa druge strane, Lacio je slavio na četiri od poslednjih pet duela u svim takmičenjima tako da u veoma dobroj atmosferi dolazi u Roterdam.

Lacijali su već na čuven način osvojili bod u prvom kolu kada je golman Provedel poravnao u završnici meča protiv Atletika, a nakon toga su odneli tri boda sa ''Seltik parka'' pogotkom Pedra u 95. minutu (1:2).

''Nebeskoplavi'' su trenutno drugi na tabeli sa četiri osvojena boda i ako bi danas neporaženi napustili ''De Kajp'' napravili bi veliki korak ka nokaut fazi.

Očekujemo napetu i dinamičnu igru klubova koji dolaze iz različitih fudbalskih kultura i verujemo da uzbuđenja neće izostati.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon