KOVENTRI NE MOŽE DA SE OPORAVI OD PORAZA U PLEJ-OFU: Domaćin ne zna za pobedu mesec i po dana

V.M.

25. 10. 2023. u 11:10

U 13. kolu Čempionšipa, Roteram će dočekati Koventri (20.45).

КОВЕНТРИ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПОРАВИ ОД ПОРАЗА У ПЛЕЈ-ОФУ: Домаћин не зна за победу месец и по дана

Foto: Profimedia

Domaćin se baš muči ove sezone i pretposlednji je na tabeli posle 12 odigranih kola. Ostvario je samo jednu pobedu do sada i sa šest sakupljenih poena zauzima pretposlednje mesto.

Pomenuti trijumf je ostvario nad Noričem početkom septembra, tako da je gotovo mesec i po dana bez pobede i za to vreme je doživeo tri poraza uz dva remija.

Roteramov meč za vikend je odložen zbog vremenskih nepogoda, što može biti prednost za domaćina koji je imao dosta vremena da se pripremi za večerašnji meč.

Sa druge strane, Koventri ne liči na onu ekipu koja je bila nadomak plasmana u Premijer ligu. Gubitak najboljeg igrača Gekereša koji je prešao u Sporting je baš pogodio ekipu koja se nalazi na razočaravajućem 17. mestu.

Delovalo je da su ''nebeskoplavi'' podigli formu pred reprezentativnu pauzu sa četiri vezana meča bez poraza, ali proteklog vikenda su u gostima poklekli protiv Bristola (0:1).

Veliki problem Koventriju su igre na gostovanjima, ostvario je samo jednu pobedu na šest utakmica izvan svog stadiona, ali danas ima idealnu priliku da popravi to protiv posrnulog domaćina.

Roteram je postigao osam golova na pet utakmica pred svojim navijačima, a Koventri je 17 puta tresao mrežu protivnika u dosadašnjem toku prvenstva i zbog toga verujemo da će biti golova na večerašnjem susretu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)