''ŽUTO-PLAVI'' PREKINULI POST: BATE konačno ostvario pobedu

V.M.

25. 10. 2023. u 12:10

FUDBALERI BATE Borisova će od 18 časova dočekati ekipu Minska.

ЖУТО-ПЛАВИ ПРЕКИНУЛИ ПОСТ: БАТЕ коначно остварио победу

Profimedia

Beloruski velikan je zapao u krizu pred reprezentativnu pauzu koja je došla u pravo vreme za njega jer je na četiri utakmica pred nju doživeo tri poraza i odigrao remi sa Žodinom (1:1).

Ipak, očigledno je šef struke Kiril Alševski radio sa svojim izabranicima tokom dve nedelje odmora jer su proteklog vikenda u gostima savladali Slaviju pogocima Volkova i Kontsevoja u poslednjih 20 minuta meča.

Tim trijumfom su se popeli na tabeli, ali i dalje zauzimaju veoma razočaravajuću šestu poziciju sa 35 sakuljenih bodova.

Sa druge strane se još viče muči Minsk koji danas ''slavi'' dva meseca bez pobede jer je poslednji trijumf ostvario 25. avgusta kada je bio bolji od Naftana.

Posle toga zapao u je u veliku rezultatsku krizu i na šest odigranih utakmica doživeo je tri poraza uz isto toliko remija.

Međusobni dueli obiluju golovima kada se sastanu današnji rivali. U trećem kolu su podelili bodove (2:2), dok su prošle sezone takođe odigrali remi (2:2) uz trijumf BATE-a (3:2).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)