PARNI VALJAK NASTAVLJA DA MELJE: Partizan protiv redovne mušterije juri 11. uzastopnu pobedu u Superligi Srbije

V.M.

29. 10. 2023. u 13:29 >> 13:29

LIDER srpskog prvenstva će u okviru 12. kola od 18:30 dočekati ekipu Voždovca

ПАРНИ ВАЉАК НАСТАВЉА ДА МЕЉЕ: Партизан против редовне муштерије јури 11. узастопну победу у Суперлиги Србије

M. Vukadinović

Kakav je zalet uhvatila ekipa Partizana koja je izgledala klimavo na startu prvenstva, ali Igor Duljaj je uspeo da ''našteluje'' svoje izabranike koji su preko nedelje ostvarili deseti uzastopni trijumf u Superligi Srbije.

Gostovali su razigranom Radničkom iz Kragujevca, viđena je uspavanka u uvodnih 30 minuta, ali nakon toga je ''parni valjak'' počeo da melje. 

Sve je pokrenuo Kalulu koji je posle brze kontre i dodavanja Saldanje zatresao mrežu odličnim udarcem unutar kaznenog prostora, a na to su se u drugom poluvremenu nadovezali dvostruki strelac Nemanja Nikolić, kao i Mateuš Saldanja koji se tim pogotokom dodatno usamio na vrhu liste strelaca domaćeg prvenstva (osam golova).

-Ova je utakmica završena. Gotovo. Sada nam je najvažnija nedelja i Voždovac. Život nam znači, toliko je važna utakmica- izjavio je vidno zadovoljni Igor Duljaj nakon desete uzastopne pobede ''crno-belih''.

Partizan izgleda zaista dobro na terenu, rutinski je slavio na teškim gostovanjima u Subotici i Kragujevcu, a vredi pohvaliti i odbranu akutelnog lidera na tabeli koja je poslednja četiri susreta nijednom nije vadila loptu iz svoje mreže.

Večeras će za protivnika imati Voždovac, može se reći redovnu mušteriju jer ga je savladao na minulih deset međuosbnih susreta.

Gosti su u ovu sezonu ušli sa dosta mladim sastavom, ali igraju veoma dobro i naplata tih igara je trenutno četvrto mesto koje zauzimaju popularni ''zmajevi''.

Izabranici Milana Savića su pokazali da su veoma tvrd orah ove sezone jer su doživelu samo dva poraza, uz koje su ostvarili četiri pobede i odigrali čak pet remija.

Voždovac će ući sa određenim samopouzdanjem u ovaj meč jer je već pokazao da može da igra sa večitim rivalima kada je u petom kolu iznenadio Zvezdu na svom terenu rezultatom 3:2.

Oba tima nemaju problema sa izostancima, ipak Igor Duljaj je najavio da će biti određenih promena odnosu na sastav koji je izašao u Kragujevcu.

Verujemo da će ''crno-beli'' upisati novu pobedu i tako pobeći večitom rivalu na plus sedam.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,62)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)