POKETINO POLAKO ''ŠTELUJE'' ČELSI: ''Plavci'' ozbiljno podigli formu nakon slabog starta sezone

V.M.

28. 10. 2023. u 08:45

U prvoj utakmici subotnjeg programa Premijer lige gledaćemo gradski derbi između Čelsija i Brentforda (13:30).

ПОКЕТИНО ПОЛАКО ШТЕЛУЈЕ ЧЕЛСИ: Плавци озбиљно подигли форму након слабог старта сезоне

Foto Profimedia

Nakon katastrofalnog početka sezone, Čelsi pokazuje znake ozbiljnog poboljšanja pod vodstvom Maurisija Poketina, što je možda najbolje pokazanom njihovim izdanjem protiv Arsenala koji juri titulu.

Iako su Plavi propustili prednost od dva gola u tom nerešenom londonskom derbiju 2-2, što je navelo Poketina da prizna da je „razočaran“, on je takođe govorio o svom ponosu jer su njegovi izabranici produžili niz neporaženosti na četiri meča u svim takmičenjima (tri pobede i remi)

O tome koliko se poboljšava ova mlada ekipa govori podatak da su tokom septembra meseca postigli samo jedan gol, a na tri odigrana meča u oktobru su već osam puta tresli mrežu.

Argentinski stručnjak je pronašao dobitnu kombinaciju u napadu sa Kolom Palmerom, Sterlingom i Mudrikom koji kombinacijom tehnike i brzine predstavljaju problem za sve defanzivce u Premijer ligi.

Sa druge strane, nakon niza od šest utakmica u svim takmičenjima bez trijumfa, Brentford se vratio na pobedničku stazu. Ugostio je fenjeraša Barnli i pokazao mu da se neće dugo zadržati u eliti ako nastavi sa slabim partijama (3:0).

''Pčelice'' su naravno osakaćene neigranjem najboljeg igrača ekipe Ajvana Tonija kojem suspenzija ističe počektom 2023. godine, a pored njega povrede Damsgarda, Rika Henrija i Šadea su dodatno oslabile ekipu četu Tomasa Franka koja sada zauzima 14. mesto na tabeli.

Čelsi nije slavio na poslednja tri duela protiv Brentforda (dva poraza i remi), a mi verujemo da je vreme da se ta serija završi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)