''TOTAL FUDBAL'' SE VRATIO: Fejenord ''samleo'' Lacio za treću vezanu pobedu i ne planira da stane

V.M.

29. 10. 2023. u 08:55

PRVI od dva današnja derbija Eredvizije igra se u Enshedeu gde će Tvente ugostiti Fejenord (12:15).

ТОТАЛ ФУДБАЛ СЕ ВРАТИО: Фејенорд самлео Лацио за трећу везану победу и не планира да стане

FOTO: Profimedia

Šampioni Holadnije igraju sjajan fudbal i ove sezone ne znaju za poraz u domaćem prvenstvu. Neguju tradicionalnu napadačku školu holandskog fudbala i postigli su neverovatna 32 pogotka u uvodnih devet utakmica.

Ipak, dva puta su remizirali pa zbog toga nisu prvi na tabeli i zaostaju devet bodova za perfektnim PSV-om.

Četa Arnea Slota odlično izgleda i u Ligi šampiona gde je sakupila šest poena na prva tri meča i nalaze se na drugom mestu u svojoj grupi koje garantuje plasman u nokaut fazu.

Totalnu dominaciju prikazali su preko nedelje kada su upisali treći vezani trijumf. Nakon Cvolea i Vitesea, ''samleli'' su ekipu Lacija sa 3:1, a svoj debi u najjačem evropskom takmičenju nakon odrađene suspenzije upisao je Santijago Himenez koji je ''spakovao'' dva komada.

Mladi Meksikanac igra neverovatan fudbal od prelaksa u Fejenord, jedan je od glavnih razloga što su osvojili titulu, a ove sezone je na 11 utakmica postigao čak 15 golova.

Slobodno se može reći da je jedan od najboljih napadača u Evropi pošto izgleda sjajno na terenu i ne bi čudilo da idućeg leta pojača neki id najjačih evropskih klubova.

Što se tiče domaćina, on je takođe u odličnom ritmu i zauzima četvrto mesto na tabeli. Nalazi se u odličnom ritmu od četiri vezana meča bez poraza na kojima je osvojio deset bodova.

U prošlom kolu je vodio sa 2:0 na gostovanju Heraklesu, ali je ispustio tu prednost (2:2) i tako propustio šansu da upiše i četvrti uzastopni trijumf.

Ono što odlikuje Tvente su sjajne igre kod kuće, odigrao je četiri meča na svom ''Grolš vesteu'' i ostvario je isto toliko pobeda.

Očekujemo da ćemo gledati jedan jako zaniljmiv meč, a mi verujemo da golovi neće izostati.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,45)

TIP ZA HRABRIJE: 2&GG (kvota 3,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)