ASTON VILA NAPADA LIGU ŠAMPIONA: Novajlija lak plen za birmingemske lavove

V.M.

29. 10. 2023. u 11:15

IZABRANICI Unaja Emerija će u okviru Premijer lige od 15 časova ugostiti ekipu Lutona (15:00).

АСТОН ВИЛА НАПАДА ЛИГУ ШАМПИОНА: Новајлија лак плен за бирмингемске лавове

Foto: EPA-EFE/Tolga Akmen

Dominantna pobeda od 4:1 nad AZ Alkmarom sredinom nedelje produžila je niz neporaženosti Aston Vile na pet takmičarskih utakmica (četiri trijumfa uz remi) i njom su se popeli na prvo mesto svoje grupe u Ligi konfernecija. 

Putovanje u Holandiju u četvrtak moglo bi da uzme svoj danak sa fizičkog stanovišta na domaćina, ali vredi napomenuti da su pratili oba svoja kontinentalna gostovanja ove sezone pobedama u Premijer ligi.

Unaj Emeri je napravio ozbiljnu mašineriju koja može da igra sa svima u najjačoj fudbalskoj ligi sveta, peta je na tabeli sa 19 osvojenih bodova i ima priliku da se novim trijumfom ugura u sam vrh tabele.

To ne bi trebao da bude problem za birmingemske lavove koji imaju perfektan skor na svom ''Vila parku'' ove godine, a ako se nadovežemo i na prošlu sezonu nalaze su sjajnoj seriji od 11 vezanih pobeda, a vredi napomenuti da su u Premijer ligi kod kuće na četiri meča postigli zapanjujućih 17 pogodaka, preko četiri u proseku.

Na noge im dolazi Luton koji je podigao samopouzdanje u ekipi nakon što se vratio iz deficita od dva gola protiv Notingema pre sedam dana. Delovalo je da će gotovo sigurno doživeti poraz na ''Siti graundu'' kada je Kris Vud postigao gol za 2:0, ali ''šeširdžije'' su se vratile u završnici vratile pogocima Ogbenea i Adebaja koji su im doneli vredan bod.

Gostima je cilj da izbore opstanak na svom debiju u Premijer ligi i trenutno su 18. na tabeli sa bodom zaostatka u odnosu na Bornmut koji je prvi tim ispod crte.

Na poslednja dva gostovanja Luton je uz pomenuti remi savladao Everton tako da se određenom dozom samopouzdanja dolazi na ''Vila park''.

Mi ipak verujemo da su domaćini dosta kvalitetneiji tim i sve sem njihove pobede bi predstavljalo veliko čudo.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SAMO NA 2 SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana