ŽIVKOVIĆ PROTIV GAĆINOVIĆA: Bitka za vrh tabele u Grčkoj se nastavlja

V.M.

30. 10. 2023. u 10:13

U devetom kolu grčkog prvenstva gledaćemo veliki derbi od 18:30 kada AEK ugosti ekipu PAOK-a.

ЖИВКОВИЋ ПРОТИВ ГАЋИНОВИЋА: Битка за врх табеле у Грчкој се наставља

FOTO: AP

Oba tima dočekuju ovaj obračun u dobrim formama i sa solidnim bodovnim saldom. Osvojili su po 17 bodova i zaostaju pet poena za vodećim Panatinaikosom koji je odigrao meč više od njih.

Zbog bolje gol-razlike PAOK je trenutno treći, dok je AEK četvrti.

Nakon klimavog starta, domaćin je uhvatio zalet i na poslednjih pet utakmica ostvario je četiri pobeda uz poraz.

Prošlog vikenda je gostovato Asterasu i rutinski trijumfovao (3:0), ali nakon toga je u okviru Lige Evrope gostovao na ''Velodromu'' gde ga je Marselj savladao bez većih problema sa 3:1, a da je meč gotov jasno je bilo u 57. minutu kada je Stanković dobio crveni karton.

Loša vest za ''dvoglave orlove'' je to što Garsiju i dalje muči povreda tako da neće biti na raspolaganju, a očekuje se da se Mijat Gaćinović vrati na teren nakon što je propustio par mečeva iz istog razloga.

Sa druge strane, PAOK je vezao tri pobede u svim takmičenjima. Prvo je bio bolji od Ajntrahta, a nakon toga je savladao Atromitos i Aberdin.

''Crno-beli'' igraju veoma dobro na svom terenu, ali to se ne može reći za gostovanja jer su na tri utakmica van ''Tumbe'' u prvenstvu osvojili samo četiri boda tako da to može dati vetar u leđa igračima AEK-a.

Dobru sezonu za sada igra Andrija Žikovića koji je četiri puta tresao mrežu na osam odiganih mečeva u Superligi.

AEK dominira u međusobnim duelima i na poslednja tri susreta je ostvarivao pobede, a vredi napomenuti da na tim mečevima PAOK nije dao nijedan gol (1:0, 4:0, 2:0).

Očekujemo jedan ujednačen meč između dva dobra tima, a verujemo da ćemo kao što je često slučaj sa grčim derbijima gledati tvrdu utakmicu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)