AGONIJI AJAKSA DOLAZI KRAJ? ''Kopljanici'' dočekuju glavnog rivala u borbi za opstanak

V.M.

02. 11. 2023. u 09:40 >> 09:40

U zaostaloj utakmici trećeg kola Eredivizije gledaćemo obračun Ajaksa i Volendama. Meč se igra na ''Johan Krojf areni'' sa početkom u 20 časova.

АГОНИЈИ АЈАКСА ДОЛАЗИ КРАЈ? Копљаници дочекују главног ривала у борби за опстанак

FOTO: Profimedia

Zanimljivo je da je ovaj meč čak dva puta odlagan ali je konačno došlo vreme da se odigra. Prvo je to učinjeno kako bi domaćin imao više vremena da se pripremi za utakmicu u Evropi, a zatim zbog nastavka prekinutog duela Fejenorda i Ajaksa.

Velikan iz Amsterdama ne pamti teža vremena jer večerašnji obračun dočekuje na poslednjem mestu sa samo pet osvojenih bodova. Otvorio je prvenstvo sa pobedom uz dva remija, ali od tada je uzao u crnu seriju i doživeo neverovatnih pet poraza u nizu.

Poslednji mu je naneo najveći rival PSV koji ga je na svojem ''Filips stadionu'' poprilično rutinski savladao sa 5:2, iako je u dva navrata jurio gol zaostatka.

Uprava ''kopljanika'' je otpustila trenera Maurisa Stejna, kojeg je privremeno nasledio Hedviges Maduro, a sada je za stalno postavljen bivši igrač kluba i holandski reprezentativac, Džon van et Šip. 

Sa druge strane, Volendam je podigao nivo igre i na poslednja tri meča je ostvario dve pobede kojima je pobegao sa dna tabele, ali se i dalje nalazi na opasnoj 16. poziciji koja garantuje borbu za opstanak preko baraža.

U prošlom kolu gosti su savladali Ekselsior sa 3:1.

Verujemo da je konačno došlo vreme da ''kopljanici'' prekinu post, a kako su goleade redovna pojava na ''Johan Krojf areni'' ove sezone (12 golova na tri utakmice) predlažemo i pogotke.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&|1+ (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)