"ORLIĆI" PET UTAKMICA BEZ PORAZA: Sasuolo ne zna za pobedu od trijumfa nad Interom

O. M.

02. 11. 2023. u 10:03

SASUOLO dočekuje Speciju u drugom kolu Kupa Italije. Utakmica se igra od 18 časova na stadionu Mapei.

ОРЛИЋИ  ПЕТ УТАКМИЦА БЕЗ ПОРАЗА: Сасуоло не зна за победу од тријумфа над Интером

FOTO: Tanjug

"Neroverdi" su pre nešto više od mesec dana šokirali lidera Serije A Inter, ali od tada nisu ostvarili nijednu pobedu, kao da su sami sebe urekli.

Odmah posle toga izgubili su kod kuće od Monce kojoj je to prva i za sada jedina pobeda u gostima, a ubrzo zatim i od Lacija na istom ovom stadionu. Dva puta su igrali nerešeno, protiv Lečea u gostima i protiv Bolonje kod kuće.

Svoj put u Kupu Italije inače su počeli pobedom posle produžetaka nad Kozencom. Bilo je 2:2 u regularnih 90 minuta, a onda je Sasuolo postigao tri gola u produžetku, ali tek nakon što su "vukovi" ostali sa igračem manje.

Specija u Seriji B nije dobro počela sezonu. Samo jedna pobeda, pet remija i četiri poraza najavljuju da će se "orlići" boriti za opstanak u drugom razredu italijanskog fudbala.

Istina, posle četiri uzastopna poraza usledila je serija od pet utakmica bez izgubljene, ali su četiri od njih bile nerešene, pa je Specija ostala u zoni ispadanja, sa četiri boda manje od sigurne zone.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1, 50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)