CSKA SE PRETPLATIO NA REMIJE OVE SEZONE: ''Armejci'' već osigurali plasman u narednu fazu kupa

V.M.

02. 11. 2023. u 10:35

U poslednjem kolu grupne faze ruskog kupa, CSKA Moskva će ugostiti Orenburg (16.30).

ЦСКА СЕ ПРЕТПЛАТИО НА РЕМИЈЕ ОВЕ СЕЗОНЕ: Армејци већ осигурали пласман у наредну фазу купа

FOTO: Profimedia

Domaćin igra tvrdo ove sezone, izgubio je samo dve utakmice u uvodnih 13 kola prvenstva, ali je odigrao čak šest remija, najviše od svih ekipa u ligi.

Proteklog vikenda CSKA je dočekao lidera Krasnodar i naneo mu je prvi poraz rezultatom 1:0, jedini gol na meču postigao je Čalov u 41. minutu.

Armejci su se na taj način popeli na šesto mesto i sada zaostaju sedam bodova za Krasnodarom koji sa klupe predvodi Vladan Ivić.

Što se tiče kupa, CSKA je drugi u grupi ''A'' i današnji meč igra bez pritiska kao i Orenburg, pošto su ova dva tima prvoplasirana u grupi, tako da su već osigurali plasman u narednu fazu.

Sa druge strane, iako mu dobro ide u kupu, gost se baš muči u prvenstvu. Osvojio je samo 12 bodova i zauzima 14. mesto koje vodi u baraž za opstanak u ligi.

Zanimljivo je da Orenburg ima negativnu gol-razliku (5:7), iako je prvi u grupi, a glavni razlog za to je upravo CSKA koji ga je u prvom kolu ubedljivo savladao sa 6:0.

Pošto je današnji meč samo pitanje prestiža, verujemo da će oba tima biti opuštena i očekujemo da postignu barem po jedan gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,55) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)