VANJA SE VRAĆA NA GOL, RADONJIĆ I ILIĆ OPET NA KLUPI? Torino je prekinuo niz bez pobede u Seriji A

O. M.

06. 11. 2023. u 19:42 >> 19:42

FUDBALERI Torina dočekuju Sasuolo u poslednjoj utakmici 11. kola Serije A. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta na Olimpijskom stadionu u Torinu.

ВАЊА СЕ ВРАЋА НА ГОЛ, РАДОЊИЋ И ИЛИЋ ОПЕТ НА КЛУПИ? Торино је прекинуо низ без победе у Серији А

FOTO: Profimedia

Domaći tim je 13. na tabeli sa 12 bodova, jednu poziciju iznad današnjeg rivala i sa jednim bodom više od "neroverdea".

Izabranici Ivana Jurića su u prošlom kolu protiv Lečea prekinuli pet mečeva dugu seriju utakmica bez pobede, ali su već u narednoj utakmici, u Kupu Italije, izgubili od Frozinonea na svom terenu. Tu utakmicu nije počeo nijedan od tri srpska internacionalca u redovima "bikova". Nemanja Radonjić i Vanja MilinkovićnSavić presedeli su ceo meč na klupi, dok je Ivan Ilić ušao u 69. minutu, ali nije uspeo da pomogne ekipi da izbegne poraz u produžecima.

Neefikasnost je i dalje najveći problem Torina koji je na prethodnih šest utakmica u prvenstvu postigao samo dva gola. Ovaj nedavni u pobedi nad Lečeom i jedan u remiju protiv Rome (1:1) koji je postigao Duvan Zapata na asistenciju Ilića.

Na kraju utakmice protiv Lečea crveni karton je dobio trener Jurić, pa njega neće biti pored terena.

Sasuolo je ove sezone priredio dva prijatna iznenađenja svojim navijačima, ali sve osim pobeda nad Interom i Juventusom bilo je loše za neroverde. Osim ova dva trijumfa Sasuolo je pobedio još samo nejaku Veronu, dok je u Kupu Italije prošao dve prepreke protiv niželigaša, ali oba puta posle regularnih 90 minuta. Protiv Kozence na produžetke, a protiv Specije su im bili potrebni i penali. Nijednom u Seriji A Sasuolo nije uspeo da sačuva mrežu, a taj niz od 11 utakmica u ovoj sezoni proteže se i u prošlu i ukupno iznosi 18 mečeva.

Torino će, osim bez trenera Jurića, u ovaj meč ući i bez Kofija Điđija, Brendona Sopija, kao i odranije povređenog Pera Šursa koji će zbog povrede ukrštenih ligamenata odsustvovati do kraja sezone.

Vanja se verovatno vraća na gol, ali je malo verovatno da će u startnih jedanaest zaigrati Nemanja Radonjić i Ivan Ilić, iako su najbolji strelac, odnosno asistent tima ove sezone.

Prošle godine Sasuolo je pobedio sa 1:0 u Torinu, dok su bikovi u međusobnom susretu poslednji put na svom terenu pobedili pre dve godine kada je bilo 3:2.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,83) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)