"ZMAJEVI" DRŽE KORAK SA LISABONSKIM VELIKANIMA: Estoril bez ozbiljnijih šansi u Portu

O. M.

03. 11. 2023. u 11:42

PORTO dočekuje Estoril u prvoj utakmici desetog kola portugalske Primeira lige. Utakmica se igra na stadionu "Dragao" s početkom od 20 časova i 15 minuta.

ЗМАЈЕВИ ДРЖЕ КОРАК СА ЛИСАБОНСКИМ ВЕЛИКАНИМА: Есторил без озбиљнијих шанси у Порту

FOTO: Tanjug/AP

"Zmajevi" su treći na tabeli sa 22 boda, tri manje od lidera Sportinga, dok je iznad njih na gol-razliku i Benfika koja takođe ima 22 boda.

Jedini poraz u sezoni Porto je doživeo od Benfike krajem septembra, tačnije jedini u Primeira ligi, pošto su nedavno izgubili i od Barselone u Ligi šampiona. Ipak, dobro stoje u svojoj grupi elitnog evropskog takmičenja. Posle tri kola su drugi sa šest bodova sa velikim izgledima da odu u osminu finala.

Raspored ide naruku Serđu Konseisau koji u prvenstvu neće imati ozbiljniji izazov do sredine decembra kada Porto očekuje derbi sa neporaženim liderom Sportingom, pa  "zmajevi" do tada komotno mogu da se fokusiraju na Ligu šampiona. Ukoliko pobede Antverpen u narednom kolu, jednom nogom će već biti u drugom krugu.

S druge strane, Estoril je na samom začelju tabele sa samo četiri osvojena boda. Sva četiri osvojili su kod kuće, dok u gostima imaju svojih pet poraza. Zanimljivo je da su četiri od tih pet poraženi sa golom razlike, a samo jednom sa dva.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1-1 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)