ŠVABE SU POKLEKLE U PROŠLOM KOLU: Hajdenhajm posle eliminacije iz Kupa može da se posveti borbi za opstanak

O. M.

05. 11. 2023. u 11:49

ŠTUTGART, jedno od prijatnijih iznenađenja sezone u Bundesligi, gostuje Hajdenhajmu u desetom kolu nemačkog fudbalskog šampionata. UTakmica se igra na stadionu "Vojt arena" od 17 časovsa i 30 minuta.

ШВАБЕ СУ ПОКЛЕКЛЕ У ПРОШЛОМ КОЛУ: Хајденхајм после елиминације из Купа може да се посвети борби за опстанак

FOTO: Tanjug/AP

"Švabe" su treće na tabeli sa 21 bodom. Doživeli su samo dva poraza, u drugom kolu na gostovanju Lajpcigu i prethodnog vikenda kod kuće od Hofenhajma.

Današnji protivnik im je keipa koja je vezala pet poraza a jedine dve pobede ostvarila je u drugoj polovini spetmbra, protiv Verdera i Union Berlina. Pre pet dana Hajdenhajm je ispao iz Kupa, bolja je bila Borusija iz Menhengladbaha, pa će novajlija u ligi sada moći u potpunosti da se posveti borni za opstanak, koja ga nesumnjivo očekuje u nastavku prvenstva.

Štutgart je prošle sezone bio u velikim neprilikama, tek se u baražu izvukao od ispadanja u Cvajtu, a ekipu je preporodio dolazak Sebastijana HEslera na mesto šefa stručnog štaba. OD njegovog dolaska, švabe su izgubile samo jednu utakmciu u prošlom prvenstvu i dve u ovom, uz 10 pobeda i četiri nerešene.

Štutgart i Hajdenhajm su se sastli četiri puta dok su Švabe igrale u Cvajti, a skor je dv pobede Štutgarta, jedna Hajdenhajma i jedan remi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)