MOŽE LI MITROVIĆ DO NOVOG HET-TRIKA? Srpski reprezentativci dominiraju u Saudijskoj Arabiji

V.M.

06. 11. 2023. u 08:38

U okviru četvrtog kola azijske Lige šampiona fudbaleri Mumbaja će dočekati Al Hilal (15.00).

МОЖЕ ЛИ МИТРОВИЋ ДО НОВОГ ХЕТ-ТРИКА? Српски репрезентативци доминирају у Саудијској Арабији

Foto: Profimedia

U prošlom kolu ovog takmičenja takođe su se sastali današnji rivali, a srpski reprezentativci su bili u glavnim ulogama. 

Al Hilal je slavio sa 6:0, a Aleksandar Mitrović je dominirao sa tri postignuta gola, takođe, u listu strelaca se upisao i Sergej Milinković Savić. Posebno je bio impresivan nastup najboljeg strelca u istoriji srpske reprezentacije koji se ''šalio'' sa igračima Mumbaja, a raskošni talenat pokazao je u 80. minuta kada je makazicama zatresao mrežu protivnika za 4:0.

Generalno gledano popularni Mitrogol ne prestaje da rešeta mreže od svog dolaska u Saudijsku Arabiju i na 15 utakmica za ''plavi talas'' je postigao isto toliko golova uz tri podeljene asistencije.

Dobre igre prikazuje i njegov reprezentativni drugar Sergej Milinković Savić koji je zbog sjajnih nastupa u oktobru mesecu dobio nagradu za najboljeg igrača saudijske lige.

Četa Žorža Žezusa se nalazi u neverovatnoj seriji od devet vezanih pobeda u svim takmičenjima i zauzima prva mesto kako u domaćem prvenstvu, tako i u grupi ''D'' azijske Lige šampiona.

Današnji protivnik biće im Mumbaj koji se samo matematički nije oprostio od prolaska u narednu rundu, ali je posle tri odigrana kola zacementiran za dno grupe bez osvojenog boda i sa gol-razlikom 0:11.

Očekujemo novu rutinsku pobedu ''plavog talasa''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini