POMRAČENJE UMA BOTAFOGA: Gost katastrofalnom formom doveo osvajanje titule pod znak pitanja

V.M.

06. 11. 2023. u 10:30

FUDABALERI Vasko da Game će u okviru 32. kola brazilske Serije A dočekati lidera koji ne zna za pobedu već tri kola.

ПОМРАЧЕЊЕ УМА БОТАФОГА: Гост катастрофалном формом довео освајање титуле под знак питања

Foto: Profimedia

Sjajnim igrama tokom većeg dela prvenstva delovalo je će se gosti prošetati do titule jer su u nekoliko navrata imali dvocifrenu prednost u odnosu na najbliže pratiioce, ali na poslednja tri susreta osvojili su samo jedan bod i dozvolili Palmeirasu da se izjednači po broju sakupljenih poena.

Ipak, vredi napomenuti da je Botafogo odigrao dva meča manje od ''zelenih', kao i jedan manje od trećeplasiranog Bragantina kojem beži samo bod.

Lošu seriju ''usamljena zvezda'' započela je remijem sa Atletikom Paranenseom (1:1), a zatim su usledili porazi od Kujabe (0:1) i Palmeirasa (3:4).

Posebno boli taj od Palmerisa pošto je Botafogo na poluvremenu vodio sa 3:0, ali mu se desilo pomračenje ume u nastavku i supertalenotovani Endrik je sa dva pogotka bio kretaor velikog preokreta branioca titule.

Ono što daje vetar u leđa gostima je to što su na poslednja dva meča van svog stadiona slavili protiv Fluminensea i Amerike Mineiro, pa će večeras pokušati da dođu do het-trika.

Sa druge strane, Vasko je započeo beg iz zone ispadanja. Remi sa Gojasom i trijumf nad Kujabom popeli su ga na 17. mesto i sada zaostaje samo tri boda za Kruzeirom koji je prvi tim iznad crte.

Brazilski velikan se ove sezone vratio u Seriju A i u završnom delu prvenstva ga očekuje velika borba za opstanak u njoj.

Na prvom međuosbnom duelu ovih timova slavio je Botafogo sa 2:0.

Večeras verujemo da ćemo gledati ujednačenu utakmicu pošto timovi imaju za šta da se bore i očekujemo da oba rivala zatresu mrežu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima