SLAVLJE JE ZAVRŠENO: Šampion Južne Amerike okreće se domaćim obavezama

O. M.

08. 11. 2023. u 11:09

FLUMINENSE gostuje Internasionalu u 33. kolu brazilske Serije A. Utakmica se igra na stadionu Hose Pinjeiro Borda u Porto Alegreu od 23 časa po srednjoevropskom vremenu.

СЛАВЉЕ ЈЕ ЗАВРШЕНО: Шампион Јужне Америке окреће се домаћим обавезама

FOTO: EPA

Samo četiri dana imali su "trikolori" da proslave titulu šampiona Južne Amerike koju su osvojili pobedom nad Bokom juniors na Marakani.

Flu je osmi na tabeli sa 45 bodova, tri više od današnjeg protivnika koji je 11. na tabeli i očajnički mu treba dobar rezultat iz ove utakmice kako bi ostao na poziciji koja vodi u Kopa sudamerikanu.

U prethodnom kolu "parni valjak" je odneo važnu pobedu na gostovanju Kruzeiru koji se nalazi na poziciji koja vodi u Seriju B, ali ima samo pet bodova manje od mesta koje vodi u drugi po snazi kup Južne Amerike. Takav je sistem takmičenja u Brazilu, 12 timova ide u međunarodna takmičenja, četiri ispadaju, što ostavlja mogućnost da ekipa do poslednjeg kola ne zna da li će sledeće sezone igrati Kopa sudamerikanu ili se seli u Seriju B.

Internasional je inače bio pretposlednja prepreka Fluminenseu na putu do titule šampiona Južne Amerike. Prvi meč, na Marakani, završen je rezultatom 2:2, nakon što je Fluminense celo drugo poluvreme imao igrača manje, a u revanšu na stadionu na kome se igra i današnji meč, "trikolori" su pobedili sa 2:1 posle preokreta u režiji Džona Kenedija i Kana, igrača koji su bili strelci i u finalu protiv Boke.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 2,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu