"BELI VITEZOVI" ŽELE REVANŠ: Zamalek dočekuje branioca trofeja u polufinalu Kupa Egipta

O. M.

08. 11. 2023. u 11:55

ZAMALEK i branilac trofeja Piramids sastaju se u drugom polufinalu Kupa Egipta. Utakmica se igra od 18 časova u Kairu. Pobednika u finalu već čeka ekipa Al Ahlija koja je u prvom polufinalu bila bolja od Enpija.

БЕЛИ ВИТЕЗОВИ ЖЕЛЕ РЕВАНШ: Замалек дочекује браниоца трофеја у полуфиналу Купа Египта

Profimedia

Gosti su favoriti u ovom meču jer su prvi na tabeli Egipatskog prvenstva sa 13 bodova iz šest utakmica, dok su "beli vitezovi" deveti sa osam bodova.

Obe ekipe u utakmicu ulaze posle poraza u prvenstvu, s tim što je Zamalek vezao dva, prvo su izgubili u gostima od Enpija sa 2:1, a onda i kod kuće istim rezultatom od ekipe ZED.

Piramids je neočekivano poražen od Keramike Kleopatre sa 2:0, ali je zadržao prvo mesto jer je i najbliži pratilac Fjučer izgubio od Enpija.

Zamalek je u četvrtfinalu Kupa pobedio Arab konstraktorse sa 6:1. Na toj utakmici blistao je reprezentativac Tunisa Sejfudin Jaziri koji je postigao het-trik, dva gola postigao je Ahmed Sajed Zizo, a jednom se u strelce upisao veteran Šikabala.

Piramidsi imaju samo dva poraza u poslednje 22 utakmice, oba od Keramika Kleopatre. U tom periodu ostvarili su 17 pobeda i tri remija, uključujući i dva sa današnjim protivnikom Zamalekom. U prvom kolu tekućeg šampionata igrali su 2:2, a u meču odigranom u okviru prehodne sezone bilo je 0:0, oba puta na stadionu Piramidsa.

Poslednji put kada je domaćin bio Zamalek pobedili su Piramidsi posle produžetka, a zanimljivo je da je i to bio meč polufinala Kupa.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: X2&2-6 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)