INZAGIJEVA ČETA I DALJE BEZ POBEDE U SERIJI A: ''Neroverdi'' takođe u velikom padu forme

V.M.

10. 11. 2023. u 09:30

PRVU utakmicu 12. kola Serije A odigraće Sasuolo i Salernitana. Meč se igra na ''Mapei'' stadionu sa početkom u 18.30.

ИНЗАГИЈЕВА ЧЕТА И ДАЉЕ БЕЗ ПОБЕДЕ У СЕРИЈИ А: Нероверди такође у великом паду форме

Tanjug/AP

Današnji rivali se nalaze u veoma lošem ritmu, naime, domaćin je na poslednjih pet mečeva osvojio samo dva boda, dok su gosti još lošiji sa četiri poraza i remijem u istom periodu.

Klupu Salernitane je skoro preuzeo Filipo Inzagi koji ne uspeva da potpali vatru pod igračima koji igraju ispod svih očekivanja. Ekipa sa juga Italije ne zna za pobedu ove sezone i sa četiri osvojena boda je zacementirana za dno tabele.

Gosti su poslednje dve godine uspeli da se održe u eliti, ali izgleda da će to ove biti veoma težak zadatak jer već sada zaostaju pet bodova za ekipama izvan zone ispadanja.

Ništa ne ide za rukom Salernitani koja uz jedan od najlošijih napada u Seriji A (šest golova), ima i najgoru odbranu sa 22 primljena pogotka.

Sa druge strane, nakon solidnog otvaranja prvenstva, Sasuolo ne zna za pobedu već pet kola i pao je na 15. mesto. Sakupio je 11 bodova do sada, tri više od Verone koja je prva ekipa ispod crte.

Neroverdi su u prošlom kolu u potpunosti nadigrani od strane Torina koji se propisno ispromašivao, ali je uspeo da dođe do trijumfa rezultatom 2:1.

Izabranici Alesija Dionizija će pokušati da ponove partiju iz prošle sezone kada su na ''Mapei'' stadionu ubedljivo savladali večerašnjeg rivala sa 5:0.

Na poslednja tri duela ovih timova dolazila je igra 3+, a mi verujemo da će i večeras biti golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)