PSŽ MOŽE DA PREUZME PRVO MESTO: Četa engleskog stručnjaka ima drugačije planove

V.M.

11. 11. 2023. u 10:30

U veoma zanimljivoj utakmici 12. Lige 1, fudbaleri Remsa će ugostiti branioca titule (17:00).

ПСЖ МОЖЕ ДА ПРЕУЗМЕ ПРВО МЕСТО: Чета енглеског стручњака има другачије планове

FOTO: Tanjug/AP

PSŽ je konačno uhvatio zalet što se tiče domaćeg prvenstva i ima priliku da iskoristi ''kiks'' Nice koja je sinoć remizirala sa Monpeljeom i preuzme prvo mesto.

Parižani se nalaze u seriji od četiri vezane pobede u Ligi 1, a poslednja žrtva im je bio upravo Monpelje kojeg su rutinski savladali sa 3:0 na ''Parku prinčeva''.

Vredi napomenuti da su gosti namestili nišanse sprave i da su za vreme trijumfalnog niza postizali tačno tri gola na svakoj utakmici.

Jedini neupseh u poslednje vreme desio im se preko nedelje kada su poraženi na ''San siru'' od Milana (1:2), ali ''sveci'' su i dalje drugi u ''grupi smrti'' i imaju odlične šanse da se plasiraju u narednu fazu Lige šampiona.

Sa druge strane nalazi se ekipa Remsa koja je prošle sezone imala neverovatan niz od 19 prvenstvenih mečeva bez poraza, a dobro igraju i ove godine pa su nakon 12 kola četvrti na tabeli sa 20 osvojenih bodova.

Glavni arhitekta uspeha nekadašnjeg viceprvaka Evrope je mladi stručnjak Vil Stil koji je bio u centru pažnje prošle sezone jer nije imao profesionalnu licencu pa je klub morao da plaća kaznu od 25 hiljada evra za svaki meč.

Tridesetjednogodišnji Englez je to sada sredio, ponovo radi impresivan posao i definitivno je jedan od najperspektivnijih menadžera na svetu u ovom trenutku.

Nakon isključenja protiv Lorijena, meč sa Nantom proteklog vikenda je morao da gleda sa tribina, ali i pored toga njegova četa je uspela da osvoji tri vredna boda.

Rems igra tvrdo u poslednje vreme i na njegovih minulih pet utakmica samo je jednom palo više od dva gola.

Prošle sezone ovi rivali su dva puta delili bodove, a danas verujemo da je došlo vreme za pobedu Parižana.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić