LIHTENŠTAJN ŽELI DA IZBEGNE "NULU": Portugalci daju četiri gola u proseku po utakmici, najviše Ronaldo

O. M.

16. 11. 2023. u 15:45 >> 15:45

PORTUGAL gostuje Lihtenštajnu u devetom kolu kvalifikacija za EURO. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta na stadionu Rajnpark u Vaducu.

ЛИХТЕНШТАЈН ЖЕЛИ ДА ИЗБЕГНЕ НУЛУ: Португалци дају четири гола у просеку по утакмици, највише Роналдо

FOTO: Tanjug/AP

Domaći tim je večita topovsko meso u svim kvalifikacijama, ali sada postoji opasnost da po prvi put u istoriji završe neki ciklus kvalifikacija za EURO bez osvojenog boda.

Istina, ne bi to bila neviđena katastrofa, jer su plavo-crveni tri puta u kvalifikacijama za svetska prvenstva završavali bez bodova.

Pošto je malo verovatno da će "kaznena ekspedicija" Roberta Martineza pokazati milost u Vaducu posle osam pobeda u isto toliko dosadašnjih utakmica, uz gol-razliku 32:2, Lihtenštajnu ostaje samo meč poslednjeg kola, u kome dočekuje Luksemburg, da osvoji neki bod. A u toj utakmici će Luksemburgu možda biti potrebna pobeda kako bi izborio plasman na Euro.

Lihtenštajn je vezao 21 poraz, a u poslednje 33 utakmice, koliko nisu nikoga pobedili, samo tri puta su igrali nerešeno. 

S druge strane, Portugal je vezao osam pobeda posle šokantnog poraza od Maroka u četvrtfinalu Mundijala. Kristijano Ronaldo je postigao gotovo trećinu od 32 gola u kvalifikacijama (devet), a Bruno Fernandez je sa osam dodavanja za gol najbolji asistent kvalifikacija.

Pre tačno mesec dana pokvarili su debi Sava Miloševića na klupi Bosne i Hercegovine u domaćim utakmicama, pobedivši sa 5:0 na Bilinom polju.

Protiv Lihtenštajna su igrali osam puta, a zanimljivo je da imaju i jedan remi, uz sedam pobeda. Bilo je to 2004. godine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Nemačkoj kada je utakmica u Vaducu završena rezultatom 2:2.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2-2&4+ (kvota 1,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)