NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za ponedeljak

TIP redakcija

20. 11. 2023. u 08:16

REDAKCIJA Tipa za danas predlaže sledeći tiket

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за понедељак

FOTO: EPA

Ponedeljak

20.45 Albanija - Farska Ostrva 1&0-3 (1,85)

<

20.45 San Marino - Finska 2-2&3+ (1,55)

20.45 Ukrajina - Italija X2&0-3 (1,63)

Ukupna kvota: 4,67

Na današnjem tiketu nalaze se tri meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se igra naredne godine u Nemačkoj.

Albanija je obezbedila plasman, ali pred svojim navijačima gleda da sačuva prvo mesto kako bi imala povoljniji žreb. Kec je fiks, ali smo ga pojačali golovima. Farani su samo postigli dva gola u dosadašnjim kvalifikacijama, a po meču u proseku primaju manje od dva, tako da ne očekujemo više od tri gola na meču.

San Marino je najslabija evropska reprezentacija na FIFA rang-listi i svim njenim protivnicima u kvalifikacijama za Euro služila je za popravljenje gol-razlike, tako da verujemo da će slično biti i na večerašnjem meču kada im gostuju Finci koji nisu uspeli da se kvalifikuju na Euro 2024, ali im to nije smetalo da Severnu Irsku pošalju kući sa četiri gola u mreži.

Meč dana igra se u Leverkuzenu na Bajareni, gde će Ukrajina kao domaćin dočekati aktuelne šampione Evrope. Azuri su već propustili Mundijal u Kataru. Italijanima na ovom meču igra i remi i očekujemo da će uspeti da ga izbore i overe plasman na prvenstvo gde će imati jako težak zadatak da odbrane titulu osvojenu pre dve godine.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Komentari (0)

EKSPLICITNO: Miketić koristio poslaničku platu na drogu