VELS VIŠE NE ZAVISI OD SEBE: "Zmajevi" moraju da pobede Turke, ali osluškuju i šta se dešava na Maksimiru

O. M.

21. 11. 2023. u 12:48

NAVIJAČI fudbalske reprezentacije Velsa dugo će proklinjati fudbalere Jermenije, ako se posle današnjeg raspleta u grupi D ne plasiraju direktno na EURO 2024 u Nemačkoj.

ВЕЛС ВИШЕ НЕ ЗАВИСИ ОД СЕБЕ: Змајеви морају да победе Турке, али ослушкују и шта се дешава на Максимиру

FOTO: AP/Tanjug

Razlog je taj što je Jermenija "zmajevima" otrgnula čak pet bodova u ovom kvalifikacionom ciklusu, a s njima bi Vels već bio u Nemačkoj.

Nije sve izgubljeno za izabranike Roba Pejdža, koje bi pobeda ovde, uz kiks Hrvatske protiv Jermenije na Maksimiru, odvela na drugo mesto. Ako se to ne dogodi, "zmajevi" će vizu za Nemački morati da izvade preko baraža u kome ih čekaju Poljska, Estonija i jedna od reprezentacija iz divizije B Lige nacija koja će biti određena žrebom.

S druge strane, Turska je već na Evropskom prvenstvu i biće im ovo treće uzastopno učešće, što je nacionalni rekord za reprezentaciju koja je pre ovog niza ukupno tri puta igrala završne turnire.

Turska je vezala pet pobeda na strani u takmičarskim utakmicama, uključujući i pobedu od 1:0 protiv Hrvatske u Osijeku.

Da su Turci ozbiljna ekipa koja je zasluženo na Evropskom prvenstvu pokazao je i subotnji meč u Berlinu protiv Nemačke u kome su izabranici Vinčenca Montele savladali domaćina predstojećeg Evropskog prvenstva sa 3:2.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 2,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!