NE ZNA SE KO JE U GOROJ FORMI: ''Kanarinci'' su zacementirani za dno tabele

V.M.

22. 11. 2023. u 09:35

DANAS će od 13 časova fudbaleri RFK Novog Sada dočekati Radnički iz Sremske Mitrovice.

НЕ ЗНА СЕ КО ЈЕ У ГОРОЈ ФОРМИ: Канаринци су зацементирани за дно табеле

FOTO: FK Crvena zvezda

Oba tima se nalaze u veoma lošem ritmu, ali to se posebno može reći za domaćina koji je nanizao četiri vezana poraza, dok je gost na isto toliko utakmica sakupio samo dva boda.

Ekipa iz Sremske Mitrovice je solidno otvorila prvenstvo, pa i pored ove loše forme zauzima deseto mesto (21 osvojen bod), sa druge strane Novosađani su doživeli čak 11 poraza do sada i drže fenjer sa 11 sakupljenih bodova.

Glavni problem ''kanarincima'' je katastrofalna defanzivna igra, primili su čak 30 golova do sada, što je ubedljivo najviše u čitavoj Prvoj ligi Srbije, pa i ne čudi njihova pozicija na tabeli.

Ta brojka možda i ne bude promenjena nakon današnjeg meča pošto se Radnički baš muči napadački i poslednji put kada je zatresao mrežu rivala u ligi bilo je pre tačno mesec dana, što znači da nije postigao gol čitavih 360 minuta!

Poslednji put kada su se ovi timovi susreli bilo je u martu u okviru plej-ofa i tada su ''crveno-beli'' slavili sa 4:2.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X (kvota 2,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)