NOVAJLIJA SE NIJE SNAŠAO U DRUŠTVU NAJBOLJIH: Ubljani imaju velikih problema u odbrani

O. M.

16. 09. 2024. u 07:45

JEDINSTVO iz Uba dočekuje ekipu Radničkog iz Niša u poslednjoj utakmici osmog kola Superlige Srbije. Meč je na programu od 20 časova na stadionu "Dragan Džajić".

НОВАЈЛИЈА СЕ НИЈЕ СНАШАО У ДРУШТВУ НАЈБОЉИХ: Убљани имају великих проблема у одбрани

FOTO: FK Partizan

Domaćin je poslednji na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom, već šest manje od najbližih begunaca, dok su Nišlije osme sa devet bodova, jednim manje od Tekstilca, ali i dve utakmice manje od ekipe iz Odžaka koja je sinoć sa igračem manje iznenadila TSC pobedivši sa 2:1.

Debitanti u srpskoj eliti nisu se baš najbolje prilagodili uslovima Superlige. Njihova gol-razlika iznosi 3:18, što najbolje ilustruje sve probleme sa kojima se suočava Jedinstvo sa Uba.

Raspored im je na početku sezone bio prilično težak, s obzirom na to da su u prva dva kola igrali protiv Crvene zvezde i Partizana. Na tim utakmicama primili su osam golova, a nisu postigli nijedan.

Ofanzivna linija radi sve bolje kako sezona odmiče, ali i dalje imaju velikih problema u odbrani. U poslednja dva ligaška meča primili su po tri gola. Prvo su izgubili na svom terenu od IMT-a sa 3:2, a zatim u gostima od Novog Pazara sa 3:1. Poraženi su i od Mladosti i od Železničara, a za sada jedini bod osvojili su u duelu sa još jednim novajlijom, Tekstilcem iz Odžaka.

Redove Jedinstva pre nekoliko dana pojačao je Uroš Matić. Bivši igrač Košica, Benfike, NAC Brede, Šturma, Kopenhagena, Austrije Beč, APOEL-a i saudijske Abe se tako posle petnaestak godina vratio u domaći fudbal i prvi put će na našim terenima igrati kao senior.

S druge strane, niški Radnički je do sada upisao tri pobede i tri poraza. Međutim, raspored im je do sada bio prilično povoljan jer još nisu igrali protiv Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine.

Sve tri pobede ostvarili su na domaćem terenu. Savladali su TSC sa 1:0, Napredak sa 3:1 i Železničar iz Pančeva sa 2:1. Istovremeno, kao gosti su imali mnogo lošije rezultate. Izgubili su sve tri utakmice, a ukupna gol-razlika u gostima je 1:9.

Utakmica protiv novajlije u ligi dolazi posle dvonedeljne reprezentativne pauze koja se desila u pravi čas za Radnički jer su se u međuvremenu trenažnom procesu vratili Đuro Zec i Milorad Stajić.

NAŠ TIP: 2+ (kvota 1,43)
​PREDLOG ZA HRABRIJE: 2&GG (kvota 4,15)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 19:54

Komentari (0)

IBRAHIMOVIĆ U CENTRU SKANDALA: Italija bruji o Zlatanovoj osveti, oterao trenera iz Milana, ovo je pravi razlog