OFI VAN FORME: Gosti "vole" da igraju 2-3 gola

O. M.

24. 11. 2023. u 10:15

OFI i Volos otvaraju 12. kolo u grčkoj Super ligi. Utakmica se igra na stadionu "Teodoros Vardinojanis" od 17 časova i 15 minuta.

ОФИ ВАН ФОРМЕ: Гости воле да играју 2-3 гола

Profimedia

Domaći tim je sedmi na tabeli sa 14 bodova, jednim manje od šestoplasirane Lamije s kojom će voditi bitku za plasman u plej-of ligu za prvaka. Gosti su trenutno poslednji sa šest bodova koliko ima i pretposlednji Panetolikos, ali imaju i utakmicu manje.

OFI nije u dobroj formi, već mesec i po dana nema pobedu. Pre dve nedelje odigrali su nerešeno kod kuće sa Janinom 1:1, a pre toga vezali su dva poraza, od Panseraikosa i od Olimpijakosa. Poraz od Pirejaca bio je prvi na domaćem terenu još od marta ove godine kada je AEK pobedio na putu do šampionske titule.

Volos je u poslednjem kolu kod kuće izgubio od Arisa sa 2:0 dok je na poslednjem gostovanju izvukao bod protiv Janine (1:1). Ova ekipa je na devet od poslednjih deset utakmica igrala 2-3 gola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2-3 (kvota 1,98)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu